SIIRRETTY | Edith Piaf -konsertti: Swing à Paris – Tia Cohen avec Antti Sarpila

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 30.10.2021. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa vaivaa.

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 30.10.2021. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa vaivaa.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 4.4.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi palauttaa myös postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa!
HUOM! Tapahtuma siirtyy jo toista kertaa.
----------------------------

Swing ja Pariisi, mikä ihana yhdistelmä. Edith Piaf, Charles Aznavour, Jaques Brel, Serge Lama... Voiko tyylikkäämpää olla? Lisätään vielä ripaus jazzia, niin homma on selvä!

Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Tia on erittäin mielenkiintoinen, suomalaisessa ympäristössä positiivisesti erilainen ja värikäs esiintyjä.

Tia Cohenin Edith Piaf -ilta on herättänyt tunteita ympäri Suomea jo 10 vuoden ajan. Tia on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Turun Logomossa, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940- ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista.

Antti Sarpila yksi harvoja kansainvälisesti tunnettuja jazzmuusikoitamme. Vaikka Antti asuukin Suomessa, esiintyy hän jatkuvasti solistina ympäri maailmaa. Antti on uransa aikana esiintynyt lukuisilla jazzfestivaaleilla sekä yksittäisissä konserteissa eri puolilla Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Aasiaa aina Australiaa myöten.

Antilla on ollut kunnia vierailla solistina maailmankuuluissa orkestereissa kuten Count Basie Orchestra, Metropole Orchestra, Dutch Swing College Band ja Humphrey Lyttelton Band. Antti on julkaissut kymmeniä levyjä omalla nimellään ja hänen taitoja jazzmuusikkona on tarvittu noin 100 eri levyllä.

Upea Swing á Paris on varmasti se konsertti, jota et halua jättää väliin!

Kesto n. 120 minuuttia

--

Sulje