SIIRRETTY | Gugi Trio – Gugi Kokljuschkin, Tommi Lindell & Puka Oinonen

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 7.9.2022.

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 7.9.2022.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan.

Mikäli uusi päivä ei sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 23.4.2022 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/.

Liput voi palauttaa myös postitse. Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kansikatu 5, 33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa!

--

Tämä trio esittää konsertissa Gugin oman tuotannon kappaleita, ikivihreitä sekä Topmost-hittejä.

Gugi Kokljuschkin on suomalaisen musiikkielämän legenda. Hänen uransa alku ulottuu aina 60-luvun alkupuolelle saakka. Suurin menestys tuli Topmost-yhtyeen solistina, jonka isoin hitti oli ”Merisairaat Kasvot”. Vuonna 1975 Gugi heittäytyi mukaan levy-yhtiöbusinekseen ja oli vuosikymmenten saatossa luomassa uraa kymmenille kotimaisille tähdille. Artistin elämä kiinnosti vielä sen verran enemmän, että työelämästä eläkkeelle siirtymisen jälkeen Gugi julkaisi ensimmäisen soololevynsä ”ISOT OPIT ELÄMÄN” ja kolme vuotta myöhemmin albumin ”MIES JOKA KOTIIN SUT VIE”. Edeltä mainituilta julkaisuilta nousikin neljä kappaletta Radio Suomen soittolistan kärkisijoille.

Gugilta ilmestyi viime syksynä single ”KUKA OISIN ILMAN SUA” josta Gugi on tehnyt myös ruotsinkielisen version ” DEN JAG KUNDE VA”. Viimeisimmät julkaisut ovat Lauri Tähkän säveltämä kaunis balladi ”Illuusia” sekä vähän voimallisempi Aki Sihvosen säveltämä ja sanoittama ”Sä oot kaikki”, jonka ruotsinkielisen singlen ”Du är allting” tekstin kirjoitti Pasi Hiihtola.

Gugilla on kunnia saada keikoillensa mukaansa kaksi maan eturivin muusikkoa! Häntä säestävät mm. Topmost-yhtyeestä tuttu taitava kosketinsoittaja Tommi Lindell sekä Lapinlahden Lintujen ja The Nights of Iguana kitaristina vaikuttanut Puka Oinonen. Esitystä ryydittää jutustelu biisien synnystä sekä elämästä musiikin parissa.

Kesto: 2 t (sis. väliajan)

Sulje