SIIRRETTY | Kalle Kinos + Ege Zulu + GADA – Stoa Black Box

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 21.4.2022.

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 21.4.2022.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan.

Mikäli uusi päivä ei sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 28.2.2022 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/.

Liput voi palauttaa myös postitse. Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kansikatu 5
33100 Tampere
Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa!

--

Nyt on huikea tilaisuus kuulla kolmen esiintyjän kimara räppiä ja afropop-soundeja sekä nauttia energisestä ja hyväntuulisesta showsta – kolme kertaa saman illan aikana!

Kalle Kinos

Yli 20 vuoden ajan suomiräpin parissa meritoitunut Kalle Kinos on alan pioneereja, joka tunnetaan leikkisästi – mutta totuudenmukaisesti räppärien lempiräppärinä. Hänet tunnetaan rehellisistä, puhuttelevista sanoituksistaan sekä taidokkaasta flowstaan. Chillaa meiä kanssa -kulttikappaleeltakin muistettava artisti on tehnyt pitkän uran ja vaikuttaa edelleen aktiivisesti niin julkaisu- kuin keikkarintamalla.

Kinoksen aliaksella julkaistut ensimmäiset pitkäsoitot ovat vuosina 2014 ja 2015 tehdyt Hyvä Ätmös ja Syvä Ätmös, joita edelsi useampi yhteistyöprojektina syntynyt albumi. Viime vuosina hän on ollut mukana muun muassa Tiedemiehen kanssa tehdyllä Kalevacation EP-sarjalla, joka herätti arvostusta.

Urallaan kymmeniä yhteistuotantoja ja fiittejä tehnyt rap-ikoni julkaisi juuri uuden albuminsa 5.0 (2021) PME Recordsin leivissä.

Ege Zulu

Ylpeästi roihuvuorelainen Ege Zulu pyrkii pirteällä musiikillaan välittämään positiivista energiaa ympärilleen. Artistin monipuolinen soundimaailma pohjautuu etenkin ranskalaiseen musiikkiin, ”Marseille-soundiin”, johon hän yhdistää taidokkaasti afropop- ja hiphop-tyylilajeja.

PME Recordsille levyttävän Ege Zulun ensimmäinen EP Klassikot (2021) osoittaa vakuuttavasti artistin paikan kotimaisen afrotrapin sanansaattajana.

Jo vuosikymmenen ajan musiikin parissa viihtynyt Ege Zulu pureutuu sanoituksissaan muun muassa lähiöelämään sekä sen epäkohtiin, ystäviä ja hänelle itselleen lähellä olevia aiheita unohtamatta. Viihdyttävä, esiintymistä rakastava artisti on aiemmin työskennellyt myös Gettomasan, Turistin sekä Sex Manen kanssa.

Artistin tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat suoratoistopalveluissa menestynyt Valmiina futaa, Svengari-omakustannealbumilta tuttu Fantasiaa sekä Klassikot EP:n Peter Pan. Tämän kaverin tuntien lisää on tulossa.

GADA

Runollinen räppäri GADA julkaisi viime lokakuussa singlen Gangstalapsi feat. Kingfish. ”Pitkään jätin taiteen sivuun, vaikka tiesin aina pitäväni siitä enemmän kuin mistään muusta. Nyt on aika nostaa rakkauteni esille.” Kuuntele ”Gangstalapsi feat. Kingfish” tästä: https://gada.lnk.to/Gangstalapsi

”Oon aina nauttinut musiikista erityisen paljon. Ajattelin itsekseni, ehkä jopa syvemmin kuin kaikki muut. Olin noin 10-vuotias, ku kuulin ensimmäisen kerran jenkkiräppiä. Rakastuin siihen. En edes tiennyt, mitä sanat tarkoittivat. Se tyyli. Se voima. Se agressiivisuus. Se kieli. Itsevarmuus. Kuuntelin Rihannaa. Kuuntelin Bob Marleya. Kuuntelin Tupacia. Ja monia muita.

"Ensin räppäsin biisin päälle. Sitten aloin tanssia kävellessäni musiikin tahtiin. Tai tanssin peilin edessä. Katsoin ikkunasta ulos. Laulaen. Kuvittelin olevani musiikkivideossa tai lavalla. Pikkuhiljaa kirjoitin ajatuksia vihkoon. Biisejä. Runoja. Mietin kaupan jonossa sanoja. Jätin taiteen sivuun. Tiesin aina pitäväni siitä enemmän kuin mistään muusta. Nyt on aika nostaa rakkauteni esille.”
GADA

https://www.instagram.com/goodauradailyalive

--

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa. Sto

Sulje