SIIRRETTY | Let It Be 50v -juhlakonsertti – Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Tapahtuma on siirtynyt koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 26.8.2021 klo 19.00.

Tapahtuma on siirtynyt koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 26.8.2021 klo 19.00.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan.

Mikäli uusi päivä ei sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 30.4.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi palauttaa myös postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa!

-------------------------------

The Beatles -levyihin perustuva Jiri Nikkisen luotsaama juhlakonserttisarja saa tänä syksynä jatkoa Let It Be -albumilla.

Levy julkaistiin 1970 yhtyeen viimeisenä pitkäsoittona, vaikka todellisuudessa se olikin nauhoitettu jo ennen Abbey Roadia.

Levyn syntyvaiheet olivat riitaisia ja aamukahdeksalta käynnistyneet Twickenhamin elokuvastudioiden harjoitukset eivät juurikaan enää inspiroineet bändin jäseniä. Kaikki mitä musiikissa pystyi saavuttamaan, oli jo saavutettu. Maailma oli polvillaan ja heillä kaikilla oli nyt muuta. Johnilla Yoko, Paulilla Linda, Georgella Pattie ja Ringolla Maureen.

Levyn teko oli raskas prosessi, ja lopulta Phil Spector kursi sen kasaan lukemattomista eri kappaleiden otoista. Vaikeuksista huolimatta asialla oli The Beatles ja kaikki mihin yhtye kosketti, muuttui edelleenkin kullaksi. Niin tämäkin – levyllä on mm. kaksi upeaa Paulin balladia, The Long And Winding Road ja Let It Be. Levyltä myös kuulee, miten toisiinsa vuosikaudet hitsaantunut yhtye voi parhaimmillaan groovata yhdessä.

Kaiken eristäytymisen johdosta sydän alkaa janota kulttuuria ja sitä se myös saa. Tule mukaan nauttimaan maailman menestyneimmän pop/rock-yhtyeen musiikista Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin intohimoisella opastuksella. Albumikonsertin jälkeen toisella puoliajalla soivat muut tutut huolella valikoidut Beatles-hitit. Ilta on yhtä ilotulitusta!

Dig it!

Kesto: n. 1h 45min, sis. väliajan

Sulje