SIIRRETTY | Sydänyön Rytmi & Knucklebone Oscar band – Voimauttavaa bluesia VOL 3

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 29.10.2021 klo 19.00.

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi 29.10.2021 klo 19.00.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan.

Mikäli uusi päivä ei sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 20.4.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi palauttaa myös postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa!

-------------------------------

Knucklebone Oscarin tavaramerkki on takuuvarma ja ultravilli rock’n’roll -liveshow.

Bändin repertuaari pohjautuu voimalliseen rytmibluesiin, hylkäämättä riemastuttavaa showta ja viihteellistä lava-actionia. Takuuvarma bad ass -bändi, joka ruuvaa tunnelman kattoon välittömästi. Knucklebone Oscar on kuin horjuva Dean Martin kasinon hississä: huoliteltu ja siisti, mutta hieman röyhkeä ja rapea.

Lämmittelijäbändi Sydänyön rytmi edustaa kadunkarheaa, suomenkielistä hard bluesia. Bändin musiikki ponnistaa 60-luvun taitteen raskaan rockin ja progen maailmasta; puhallinsoittaja Pasi Puolakan poikkihuilu tuokin paikoin elävästi mieleen Jethro Tullin. Samaan aikaan musiikissa on varhaisen heavyn ja paikoin jopa iskelmän sävyjä.

Sulje