SIIRTYY | KELP!

Annankatu 30, 00100 Helsinki
Annantalo

Näyttely suljettu helmikuun ajan koronatilanteesta johtuen.

Näyttely suljettu helmikuun ajan koronatilanteesta johtuen.

KELP!-näyttely esittelee nuorten taiteellisia tuotoksia ruoka-teeman ympäriltä.

Kuopiolainen ANTI-festivaali ja Helsingissä toimiva lasten ja nuorten taidekeskus Annantalo toteuttavat yhteistyössä kahden kaupungin nuoria yhdistävän mediataiteen projektin vuoden 2020 aikana.

KELP!-nimisessä projektissa nuoret pääsevät käyttämään digitaalisen taiteen menetelmiä ja kädentaitoja ammattitaiteilijoiden ohjaamissa työpajoissa. Kuopiossa projektin taiteellisesta suunnittelusta ja ohjauksesta vastaa taiteilija Timo Kokko ja Helsingissä Annantalon opettaja, taiteilija Elina Rantasuo.

KELP! tutkii vuoden 2020 ANTI-festivaalin innoittamana ruoka-teemaa, ja nuorten kanssa pohditaan, minkälaista ruokaa syömme tulevaisuudessa. Ilmastonmuutos pakottaa meidät tutkimaan uusia kasvilajeja, joista voisimme tuottaa ravintoa. Muun muassa rakkolevä (eng. kelp) on listattu tulevaisuuden superfoodiksi.

Kuopiosta KELP!-projektiin osallistuvat ANTI-festivaalin kummiluokan, Hatsalan klassillisen koulun 8E-luokan oppilaat ja ja Helsingistä Apollon Yhteiskoulun 8D-luokan oppilaat.

Työpajat toteutettiin maaliskuussa ja elo-syyskuussa, ja projektin taiteellisia tuotoksia esitellään ANTI-festivaalin ohjelmistossa 27.10.-1.11.2020 sekä Annantalossa 2.12.2020-20.1.2021.

Järjestäjä: ANTI – Contemporary Art Festival ja Annantalon taidekeskus

Näyttely on avoinna Annantalon aukioloaikoina
.............................................

Sulje