Sofa + Yeboyah

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

AllDay @ Tiivistämö: Sofa + Yeboyah


SOFA on vuonna 2013 perustettu räpduo, joka julkaisi debyyttialbuminsa BFF syksyllä 2020. SOFA tuo freesiä ja kaivattua visiota muuten kovin miehiseen skeneen eikä pelkää tehdä räppiä omista lähtökohdistaan käsin – mikään aihe oli liian naiivi tai epäuskottava näiden mimmien käsittelyyn. Legginsit, menkat, you name it.

Yhtyeen sydän sykkii feminismille, bängääville biiteille, tasa-arvolle ja vapaudelle, joka välittyy vahvasti duon voimauttavassa materiaalissa. SOFA:n live-energia on niin pitelemätön, että se ei jätä kenellekään epäselväksi, että #futureisfemale #pussygrabsback #eitipu.


Yeboyah on helsinkiläinen räppäri, jonka Broflake –debyyttisingle nosti artistin tulevaisuuden suurimpien lupausten joukkoon jo vuonna 2017. Saga jatkuI 2019 julkaistun kesäisen Elovena EP:n myötä.
D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowssakin erottuvalla lavapreesenssillään loistava Yeboyah eli Rebekka Aili Kuukka on ehtinyt jo esiintyä niin täpötäydellä Flow Festivalin Red Arenalla, loppuunmyydyllä Tavastialla kuin Ruisrockissakin. Yeboyah:n vakuuttavia räppejä kuullaan myös Gasellien, Dilemman sekä Pesson uusimmilla albumeilla.


Ovet: 19:00
YEBOYAH 20:00
SOFA 21:00

Liput: 15€ + palvelumaksu ja toimituskulut
Narikkamaksu 3€

Streami-liput: 10€ + palvelumaksu ja toimituskulut

K18.

Tiivistämössä on käytössä supistettu, 120 asiakkaan, kapasiteetti, korona-rajoitusten puitteissa.

Tiivistämöön ei saa tulla jos on mitään covid-19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Riskiryhmään kuuluvien suositellaan välttävän yleisötilaisuuksiin osallistumista.

Käsihygieniasta on pidettävä huolta käsien pesulla ja desinfioinnilla.
Pidäthän huolta vähintään yhden metrin turvavälistä muihin ihmisiin.
Edellytämme asiakkailta kasvomaskin käyttöä.

Jos sinulla todetaan testin perusteella covid-19, otathan yhteyttä meihin, jotta voimme tiedottaa muille kävijöille mahdollisesta altistumisesta.

Tiivistämö, Sörnäisten rantatie 22 (Suvilahti, rakennus 5)
www.tiivistämö.fi
www.allday.fi

Sulje