Somalinkielinen syyslomatapahtuma

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Somalinkielisille lapsille näytetään somalinkielisiä lasten animaatioita. Tähti& Kuu Books pitää lukutuokion kirjaston tiloissa.

Somalinkielisille lapsille näytetään somalinkielisiä lasten animaatioita. Tähti& Kuu Books pitää lukutuokion kirjaston tiloissa.

Malmitalon aulassa näytteilleasettajina toimivat Somalitoons sekä Somabooks. Tarjolla on kivaa tekemistä sekä myynnissä on Somabooksin tuottamia somalinkielisiä lastenkirjoja ja alennuksia Somalitoonsin suoratoistopalveluun.

Malmitalon aulassa näytteilleasettajina toimivat niin ikään Somalitoons sekä Somabooks. Tarjolla on kivaa tekemistä. Myynnissä on Somabooksin tuottamia somalinkielisiä lastenkirjoja ja alennuksia Somalitoonsin suoratoistopalveluun.

Tapahtuman ohjelma:
klo 11.00 somalinkielisiä lasten piirrettyjä pienille lapsille
klo 12.30 Lukutuokio Malmin kirjastossa
klo 15 Kouluikäisten elokuvanäytös

Näytökset pidetään Malmisalissa, jossa on 200 paikkaa. Paikat täytetään tulojärjestyksessä. Alle kouluikäiset lapset vain vanhempien seurassa. Pienten lasten näytöksen kesto n. 45 min. Kouluikäisten lasten näytöksen kesto n. 60 min.

Tervetuloa!

Vapaa pääsy

Tilaisuuden järjestävät yhdessä Malmitalon kulttuurituotannon kanssa Somalitoons, joka on tuottanut somalinkielisille lapsille lastenohjelmia ja äänikirjoja sisältävän sivuston www.somalitoons.com sekä Somabooks, joka on Ruotsissa toimiva somalinkielisiä lastenkirjoja julkaiseva kustantamo www.somabooks.se.

Sulje