Spring Break Festival

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Spring Break on Kinetic Orchestran järjestämä pienimuotoinen festivaali, jonka keskiössä on liike. Tänä vuonna festivaali tuo Stoaan kolme Helsingin ensi-iltaa.

Spring Break on Kinetic Orchestran järjestämä pienimuotoinen festivaali, jonka keskiössä on liike. Tänä vuonna festivaali tuo Stoaan kolme Helsingin ensi-iltaa.

Festivaalilla nähdään Mia Jaatisen ja Kinetic Orchestran Red Desert, Kinetic Orchestran Mistakes ja Race Horse Companyn O’DD.

Red Desert
ma 9.5. klo 19.00
ti 10.5. klo 19.00
ke 11.5. klo 18.00
18,50 € / 11 €

Red Desert -teoksessa esiintyjät asettuvat tutkimaan aggression eri kehollistumia sekä naiseuden kuvastoja. Teoksessa aggressio moninaisuudessaan toimii lähtökohtana virtuoottiselle liikemateriaalille, kehollisuuksille ja kompositiolle. Käsittelemme aggressiota ruumiillisena tapahtumana, energiana, suuntana, tunnelmana sekä universaalina ja dynaamisena ilmiönä, joka resonoi esiintyjien kokemushorisonttia vasten.

Mistakes
to 12.5. klo 19.00
pe 13.5. klo 19.00
la 14.5. klo 13.00
18,50 € / 11 €

Mistakes kysyy virheiden ja epävarmuuden olemusta näyttämöllä. Teoksessa viiden tanssijan häikäisevä liikkeen taituruus ja kolmen live-muusikon revittelevä soundi yhdistyvät absurdin humoristiseen ideaan. Teos yllättää kokijansa räjähtävän energisellä mutta lempeällä otteellaan.

O'DD
su 15.5. klo 17.00
20 € / 15 €

Race Horse Companyn O’DD on scifin maailmasta inspiraationsa saava nykysirkusesitys, joka tutkii ihmisyyttä ja muutosta yksilöä suurempien voimien kourissa. Trampoliinivirtuoosi Rauli Dahlbergin kunnianhimoinen sooloteos vie katsojan futuristiseen nykysirkuksen uneksittuun todellisuuteen. Esityksen lähtökohtana on ihmisen pyrkimys parempaan huomiseen uudelleen syntymisen kautta. Voiko ihminen koskaan aloittaa puhtaalta pöydältä, kun hän jo syntyessään on jatkumoa muulle ihmiskunnalle?

Kolmen esityksen yhteislippu: 40 € / 30 €. Lippuja festivaalille myy lippu.fi.

Järjestäjät: Kinetic Orhestra ja Stoa

Sulje