Stella Polaris: Stella Goes Puisto – Ala-Malmin tapahtumapuisto

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Improvisaatioteatteri Stella Polariksen huikeat improvisoijat esittävät musiikilla höystettyjä improvisoituja kohtauksia.

Improvisaatioteatteri Stella Polariksen huikeat improvisoijat esittävät musiikilla höystettyjä improvisoituja kohtauksia.

Improvisoidussa esityksessä ei ole käsikirjoitusta tai ennalta sovittua juonta. Näyttelijät ja muusikot saavat vaikutteita yleisön ideoista, joten tule luomaan esitystä kanssamme! Näin syntyy tarinoita, jotka ovat hauskoja, jännittäviä ja taatusti ainutlaatuisia! Näyttelijöinä Elina Stirkkinen, Antti Laukkarinen ja Micke Rejström. Musiikista vastaavat Iiro Ollila ja Jouni Kannisto.

Stella Polaris on Helsingissä toimiva, teatterialan ammattilaisista koostuva improvisaatioteatteri, joka on perustettu vuonna 1990. Teatterin ohjelmisto koostuu täysin improvisoiduista esityksistä, kuten improvisoiduista näytelmistä, komedioista, musikaaleista ja rikostarinoista.

Vapaa pääsy!

Kesto: 60 min
Ikäsuositus: 13+
Kieli: suomi

Ala-Malmin puisto muuttuu elokuussa kahden viikon ajaksi tapahtumapuistoksi. Malmilaisten toiveet kesätoiminnasta on kuultu! Tapahtumapuistossa on luvassa 11.-21.8.2022 päivittäisiä tapahtumia ja paljon erilaista toimintaa, kulttuuria ja koettavaa kaikenikäisille, unohtamatta Malmitalon kivijalkoja eli livemusiikkia ja koko perheen ohjelmaa.

Ala-Malmin tapahtumapuisto on Helsingin kaupungin Kulttuurin ja vapaa-ajan sekä Kaupunkiympäristön toimialojen yhteinen projekti, jossa alueen toimijat tuovat taiteen ja kulttuurin kaupungin kehittämisen ytimeen, kaikkien helsinkiläisten saataville. Tavoitteena on saada puitteiltaan upea Ala-Malmin puisto entistä paremmin asukkaiden käyttöön, tulevaisuudessa kesätoimintaa on tarkoitus laajentaa entisestään

Tapahtuma järjestetään säävarauksella

Sulje