Stoa Black Box: Etta & Senya

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Koe huomisen musiikki Stoan Black Boxissa jo tänään! Syyskuussa lavalle nousevat genrerajoja rikkova Etta ja YleX:n vuoden 2022 läpimurtolistaukseen nostettu Senya.

Koe huomisen musiikki Stoan Black Boxissa jo tänään! Syyskuussa lavalle nousevat genrerajoja rikkova Etta ja YleX:n vuoden 2022 läpimurtolistaukseen nostettu Senya.

Etta
Monipuolisuudellaan ihastuttava Etta julkaisi genrerajoja rikkovan debyyttialbuminsa Tyttö kesäkuussa 2021. Se vakiinnutti hänen asemansa yhtenä tämän hetken mielenkiintoisimpana artistina. Tyttö nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle kuusi ja pysyi listalla yli puoli vuotta. Albumilta löytyy kaksi kultasingleä: viime keväänä julkaistu ja Spotifyn 10 kuunnelluimman kappaleen joukkoon noussut Prinsessa sekä orgaanisesti TikTokin kautta hitiksi kasvanut Ämmä.

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Etta on debyyttialbuminsa lisäksi julkaissut kaksi Emma-ehdokkuudellakin huomioitua EP:tä, kiertänyt Suomen isoimmat festivaalit ja vieraillut lukuisilla jättihiteillä. Artistina Etta on nälkäinen eikä halua lokeroida itseään vain yhden musiikkityylin edustajaksi. Hän valmistelee parasta aikaa toista albumiaan, jonka ensimmäinen single Koditon julkaistiin marraskuussa 2021.

Senya
Senya on lupaava rap- & R&B-artisti, joka haluaa musiikillaan saada ihmiset tuntemaan olevansa oman elämänsä päähahmoja. YleX:n vuoden 2022 läpimurtolistaukseen nostettu Senya julkaisi laajasti artistin vahvuuksia niin laulajana kuin räppärinäkin esittelevän debyytti-EP:nsä helmikuussa 2022. ”Oon sairaan innoissani et pääsen esittelee teille kuka mä oon, mitä mä teen ja miten mä teen sen!”, kertoo Senya.

Senya kuvailee EP:n olevan kokonaisuus hänestä artistina ja hyvää esimakua siitä, mitä kaikkea on tulossa. EP:n fokuskappale Ei riitä tiivistää artistin oman motivaation musiikin tekemiseen. ”Ei riitä kertoo siitä kuinka mä nään itteni ja kuinka nuorempana muiden sanat ei oo päässy vaikuttaa mun haaveisiin, vaan kasvattanu mua. En oo aiemmin tuntenu kuuluvani mihinkään paremmin kun tähän ympäristöön missä nyt oon”, Senya kertoo.

Monipuolinen artisti omaa vahvan musikaalisen taustan, johon on kuulunut tanssi ja laulu varhaisnuoruudesta lähtien. 2000-luvun taitteen R&B-soundista ammentava Senya on päätynyt yhteistyöhön huipputuottaja MD$:n kanssa ja hinku päästä esiintymään yleisölle on suuri.

Liput: 20 € /15 €
Klubi-iltojen tarjoilusta vastaa ravintola Skutta.

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä! Stoan Black Box -musaklubeilla ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit.

Klubeilla rouhaistaan nousevien artistien ja ja uusien tyylisuuntien musamaastoa. Klubilla on nähty lukuisia vahvassa nosteessa olevia artisteja, kuten Isaac Sene, Ibe, Arppa, Hassan Maikal ja Lyyti ja Sepikka. Koe huomisen musiikki Stoassa jo tänään!

Sulje