Stoan Armas-sunnuntai – Armas-festivaali

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Sunnuntain ohjelma on suunnattu eri ikäisille ihmisille yhdessä ja erikseen. Ota mukaan lempi-ihmisesi tai joku, jota näet harvemmin.

Sunnuntain ohjelma on suunnattu eri ikäisille ihmisille yhdessä ja erikseen. Ota mukaan lempi-ihmisesi tai joku, jota näet harvemmin.

Olet tervetullut yksin tai kummilapsen kanssa, ja voit pyytää mukaan isovanhemmat tai vaikka naapurin. Ohjelma sopii meille kaikille. Työpajoihin on vapaa pääsy, Kadonnut-esitys on maksullinen.

Agit-Cirk: Kadonnut
Kadonnut on koko perheen kaunis, hauska ja toisinaan hivenen vakavakin sanaton nykysirkusteos. Vanhemmat, lapset ja isovanhemmat kutsutaan yhdessä katsomaan unelmia etsivää ja kadotetuista haaveista koostuvaa maailmaa.

Kesto: noin 50 minuuttia
Ikäsuositus: Yli 5 vuotta
Liput 6 €

TYÖPAJAT

Muotokuvapiirustusta klo 12–16
Karikatyyritaiteilija Teppo Järvi loihtii halukkaille veikeitä muotokuvia.

Runomuotokuvia klo 12–16
Istu hetkeksi sanataiteilijan seuraan. Saat lahjaksi runomuotokuvan.

Runomuotokuva on turkulaisen kirjoittajaryhmä Tapiirin kehittämä taidekonsepti, jossa runoilija katsoo sinua ja kirjoittaa sinusta runon. Kohtaamisen keskiössä on hyväksyvä katse.
Runoilijat: Salla Tuukkanen ja Veera Vähämaa Kirjoittajaryhmä Tapiirista

Näkymätön reppu -työpaja klo 12–16
Näkymätön reppu ei ole mikään tavallinen reppu. Sinne menevät kokemukset, ajatukset ja tunteet. Sinne kuuluu kaikki se mitä näemme, haistamme ja maistamme. Työpajassa jokainen saa tuunata oman näkymättömän reppunsa näkyväksi erilaisin materiaalein.

Kannustamme kaiken ikäisiä aikuisia ja lapsia työskentelemään pajassa yhdessä.

Ohjaaja: kuvittaja Maria Vilja

Sulje