Stoan kesäsirkuspajat – Senioreille | 3–6-vuotiaille lapsille aikuisen kanssa

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Johdatus sirkustaiteiden ihmeisiin aloittelijoille ja keskitason osaajille! Stoan liikkuva sirkuskoulu tarjoaa tänäkin kesänä oppitunteja ulkona.

Johdatus sirkustaiteiden ihmeisiin aloittelijoille ja keskitason osaajille! Stoan liikkuva sirkuskoulu tarjoaa tänäkin kesänä oppitunteja ulkona.

klo 14-15 Seniorit
klo 15.15-16.15 3–6-vuotiaat vanhempineen/isovanhempineen

Toiminnan avulla kehitetään kehotietoisuutta pyörimällä ja tasapainottelemalla sekä tekemällä yhteistyötä muiden kanssa ryhmätoiminnassa, kuten renkaiden heittelyssä, jongleerauksessa, klovneriassa, tanssissa, pariakrobatiassa ja muissa lajeissa.
Toimintamme avulla oppilaat voivat kehittää fyysisiä kykyjään, lisätä itseluottamustaan, rakentaa itsetuntoaan ja kasvattaa fyysistä kuntoaan.

• Osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta
• Kaikki oppitunnit ovat alkeistasoa
• Opetuskielinä englanti ja suomi

Olemme ryhtyneet varotoimiin oppilaiden turvallisuuden ja terveyden varmistamiseksi sekä viruksen leviämisen hillitsemiseksi. Oppitunnit pidetään pienille ryhmille ja valmentajat huolehtivat oppilaiden välisistä turvaetäisyyksistä.

--

Senioriryhmät
Oppitunnilla käydään läpi monenlaisia sirkustaitoja siten, että oppilaat saavat kokeilla hieman kaikkea. Koulutetut ohjaajat esittelevät oppilaille kaikkia sirkustaiteiden ydinalueita, muun muassa akrobatiaa, jongleeraushuiveja, palloja, tasapainoilua ja esinemanipulaatiota.

Ohjelman tavoitteet:
1. Tasapainon kehittäminen tai parantaminen
2. Silmän ja käden/jalan koordinaation hiominen
3. Mielen taitojen kartuttaminen
4. Verenkierron tai hermoston parantaminen.

--

Lapset ja perheet
Oppitunteja 3–6-vuotiaille lapsille äidin tai isän seurassa. Harjoittelemme perustason liikkumistaitoja ja voimisteluliikkeitä (kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsillä seisomista jne.).

Ohjelmassa on lisäksi jongleerausta, pariakrobatiaa ja muita lajeja leikkisässä ja viihdyttävässä ympäristössä.

Ohjaajat: Jordy Valderrama ja Enrique Salas
Opetuskieli: suomi, englanti

Sulje