Valokuva Maaria Klemetti

Suunnittele pakopeli

Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki
Maunulan nuorisotalo, Maunula-talo

Suunnitellaan itse pakopeli, joka osallistujien kanssa ohjataan myös muille nuorille talvilomaviikolla. Teema ja käsikirjoitus riippuu osallistujista!

PERUTTU!

Pakopelikurssi on peruttu vähäisestä osallistujamäärästä johtuen. Löysitkö ilmoituksen liian myöhään? Voit olla yhteydessä Ritaan, porukkaa on mahdollista kerätä myös myöhemmin keväällä! Rita p. 0406316964

Haluatko pistää luovuutesi ja kekseliäisyytesi peliin? Pakopelikurssilla ryhmä suunnittelee ja toteuttaa oman siirreltävän pakopelin, eli elämyksellisen pulmapelin. Osallistujat suunnittelevat pelin teeman, tarinan sekä pulmasisällöt oman kiinnostuksensa mukaan. Kurssin jälkeen muut nuoret pääsevät pelaamaan valmistunutta peliä ja se jääkin Maunula-talon pysyvään käyttöön.

Peli suunnitellaan torstai-iltojen tapaamisissa ja toteutetaan talviloman alussa. Pelien peluutuksen ajankohta suunnitellaan osallistujien kanssa.

Osallistuminen ei vaadi ennakko-osaamista. Osallistujille tarjotaan torstaitapaamisissa pieni välipala ja talvilomaviikon tapaamisissa aamupala. Ohjaajajana toimii pelisuunnittelija Maaria Klemetti.

Toiminta on osa Operaatio Pulssi! Pohjoisen maksutonta toimintaa 12–18-vuotiaille. Ilmoittautumiset alkavat pääsääntöisesti 16.1. Kaikki maksuttomat Pulssi-toiminnot ympäri Helsinkiä löydät harrastushausta hakusanalla ”pulssi”, lisätietoa nettisivuiltamme nuorten.hel.fi/operaatiopulssi. Otathan seurantaan myös Instagramissa 'operaatiopulssi'.