Valokuva Kerttu Hakkarainen

Sydänpeto-elokuvan ennakkonäytös // TÄYNNÄ

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Sydänpeto -elokuvan ennakkonäytös Redissä ja työpajat elokuvakäsikirjoittamisesta sekä rapista järjestetään syyslomalla. Ilmoittaudu kaikkiin!

Näe syksyn odotetuimpiin elokuviin kuuluva, rohkea ja sykkivä Sydänpeto ennakkonäytöksessä
Redin Bio Rexissä! Näytös maanantaina 17.10. klo 19:00. Ilmoittaudu webropol-linkin kautta.

Räppäriydestä haaveileva Elina (Elsi Sloan) muuttaa äitinsä kanssa Etelä-Ranskaan ja huumaantuu hetkessä siskopuolestaan, lahjakkaasta ballerinasta, Sofiasta (Carmen Kassovitz). Kun Elina tajuaa olevansa pelkkää ajanvietettä Sofialle, Elinan rakkaus muuttuu pakkomielteeksi – vaarallisin seurauksin. Sydänpeto on Aino Sunin (Ei koskaan enää) rohkea ja sykkivä psykologinen draama toksisesta rakkaudesta ja sietämättömistä kasvukivuista.  

Elokuvassa nähdään Sloanin ja Kassovitzin lisäksi Camille, Adel Bencherif, Lucille Guillaume, Juho Milonoff, Yeboyah ja Antti Autio.  

Elokuvan Suomalainen traileri: https://www.youtube.com/watch?v=jD-iqSIw4u0

Elokuvan musiikista vastaa kovan luokan tekijä, legendaarisesta Air-yhtyeestä tuttu Jean-Benoît Dunckel, jonka musiikkia on aiemmin kuultu elokuvissa kuten Lost in Translation, Virgin Suicides ja Summer of 85. Elokuvan rap-maailmaa ovat olleet luomassa ranskalainen rap-tähti Chilla sekä suomalaisartistit Yeboyah ja Mercedes.  

Näytöksessä vieraana ohjaaja-käsikirjoittaja Aino Suni. 

Näytös ma 17.10. klo 19:00 

Kesto 1h42min 

Kielet: ranska & suomi, tekstitys suomeksi 

Draama,Trilleri  

K16 

Ennakkonäytökseen mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautunutta. Toimi nopeasti, niin pääset näkemään tämän upean elokuvan ensimmäisten joukossa! Ilmoittautumislinkki: https://link.webropol.com/s/SydanpetoEnnakkonaytos 

TYÖPAJAT:

Elokuvakäsikirjoittamisen työpaja, Aino Suni

Ti 18.10. ja To 20.10. klo 13-16 Tiivistämö

Osallistujamäärä max 10 hlö

Suunnattu 13-25 -vuotiaille.

Osallistu elokuvakäsikirjoitus-workshopiin, jossa tutustut dramaturgian perusteisiin ja opit ilmaisemaan itseäsi käsikirjoitusformaatissa.  

Kaksipäiväisellä kurssilla tutustutaan tarinankerronan perusteisiin hauskojen ja havainnollistavien elokuvaesimerkkien avulla. Pääset myös kirjoittamaan oman lyhyen käsikirjoituksesi ja saat keskustelutukea etsiäksesi omaa ääntäsi ja käytännön neuvoja ilmaistaksesi tarkemmin oman visiosi.  

Kurssin vetäjänä toimii Aino Suni, nuoren Elinan obsessiivisesta rakkaudesta kertovan Sydänpeto-elokuvan ohjaaja ja käsikirjoittaja. Kurssille osallistujat kutsutaan myös Sydänpeto-elokuvan erityisnäytökseen. 

Ilmoittaudu: webropol -linkki: (huom! työpajoihin otetaan vain kymmenen ensimmäistä ilmoittautujaa): https://link.webropol.com/s/SydanpetoTyopajaKasikirjoittaminen 

Rap-työpaja: Rap-lyriikan ja tuotannon perusteet, Mercedes ja Tommi Mäki
HUOM! Työpaja on täynnä! 

Ke 19.10. ja To 20.10. Klo 10-15 (sis. lounastauko klo 12-13) 

Osallistujamäärä max 10 hlö 

Suunnattu 13-25 -vuotiaille. 

Osallistu rap-työpajaan, jossa pääset kehittämään ilmaisuasi rapissa lyriikan ja ulosantisi tuotannollisen ajattelun suhteen. Työpajassa saat työkaluja ja apuvälineitä, joilla voit kehittää visiotasi, biisiesi imuvoimaisuutta ja syventää ymmärrystäsi rapin yhteydestä sen musiikilliseen taustaan. Kaksipäiväinen kurssi tarjoaa äänitysmahdollisuuden, ja soveltuu eri lähtötason omaaville tekijöille, joiden haluna on ammattimaistaa rap-ilmaisuaan. Ohjaajina työpajassa toimivat rap-artisti Mercedes ja tuottaja Tommi Mäki. 

Mercedes on rap-artisti, joka työstää parhaillaan kolmatta albumiaan. Kaksi ensimmäistä albumiaan hän julkaisi nimellä Mercedes Bentso. Mercedeksen vahvuus on sanoittaminen ja hänen kappaleitaan kuullaan myös Sydänpeto-elokuvassa. Tommi Mäki on uuden SonicLake -musiikkikustantamon kehitysjohtaja ja yhtiön kahdeksanhenkisen sävellystiimin vetäjä, joka etsii jatkuvasti uusia kykyjä talliinsa. Mäki tekee myös musiikkia eri medioihin, ja on säveltänyt ja tuottanut kappaleita Sydänpeto-elokuvaan. 

Työpajat järjestetään HUM studiotilassa nuorten toimintatalo Kipinässä (Kulttuurikeskus Stoan yhteydessä). Osoitteessa Turunlinnantie 1 A, 00900 Helsinki 

Ilmoittaudu: (huom! työpajoihin otetaan vain kymmenen ensimmäistä ilmoittautujaa): https://link.webropol.com/s/SydanpetoRap 

 

Sulje