Valokuva unknown

Talviloma: Tanssikursseja nuorille - top rock & footwork

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Tanssikursseja nuorille - top rock & footwork

Tiivistämö yhdessä Sade RY:n kanssa toteuttaa tanssikurssit nuorille talvilomalla. 

Tunnilla käydään läpi steppejä ja erilaisia grooveja, joita löytyy sekä hip hopista että breikistä. Tunnilla käydään läpi myös breikille ominaisia footworkkeja ja muuta lattiatekniikkaa. Samalla perehdytään tietysti lyhyesti hip hop kulttuurin historiaan tanssin näkökulmasta

Kurssien taso on avoin ja suunnattu 13-18-vuotiaille helsinkiläisille nuorille. Kursseille otetaan max 20 hlö/ kurssi (minimi 5 hlö).
Kurssit järjestetään sen hetkisten koronarajoitusten mukaan. 

Opettaja Siiri Korkeamäki on helsinkiläinen tanssija, joka treenaa ja kisaa aktiivisesti sekä breikkaa KOOKOOCEE breikki crewissä. Breikkarina häntä inspiroi tanssin loputtomat luomisen mahdollisuudet. Opettaessa hän pyrkii luomaan turvallista ja avointa oppimisympäristöä, jotta kaikki saavat kokeilla ja tutkiskella breikkiä omalle kehollensa sopivalla tavalla.

Sade Ry

SADE on valtakunnallinen katutanssilajeja edistävä, tukeva ja verkostoiva kattojärjestö. Järjestön tehtävänä on yhdistää katutanssin harrastajat, ammattilaiset, toimijat, sekä tuottajat ja taata jatkuvuus katutanssin monimuotoisuudelle. Lue lisää. 

Aikataulu:

klo 13-14.30. Top rock & footwork - workshop

 

Ilmoittaudu laittamalla viesti osoitteeseen: [email protected] 

Otsikko: workshop ilmoittautuminen 

Viesti: Ilmoittaudun workshopille. 

Oma nimi, ikä ja puhelinnumero.  

#nuortenlomatoiminta