0

Talviloman taidepajat

Eteläinen Rautatiekatu 8, 00100 Helsinki
HAM Helsingin taidemuseo Tennispalatsi

Haluatko kokeilla erilaisia taiteellisia tekniikoita, esimerkiksi taidegrafiikkaa tai kankaanpainoa?…

Haluatko kokeilla erilaisia taiteellisia tekniikoita, esimerkiksi taidegrafiikkaa tai kankaanpainoa? HAMissa järjestetään ilmaisia taidepajoja 10-18-vuotiaille talviloman aikana ti 18.2.- pe 21.2. klo 13-16 (Alle 10-vuotiaat aikuisen seurassa).

Taidepajojen teemana on Myrskyinen meri. Aihetta käsitellään viikon aikana eri tekniikoin. Ennakko-osaamista ei tarvita. Talviloman taidepajoihin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Samalla voi myös tutustua HAMin näyttelyihin, jotka ovat nähtävillä alle 18-vuotiaille aina ilmaiseksi.

Tiistai 18.2. klo 13-16Myrskyinen meri. Kokeilemme erilaisia taidegrafiikan kohopainomenetelmiä. Teemme uniikkeja kuvia monotypia- tai linoleikkaustekniikalla. Haemme inspiraatiota Jaakko Niemelän Nostalgia-näyttelystä.

Keskiviikko 19.2. klo 13-16Kerro kehollasi! Keksi voimalause tai joku muu viesti t-paitaan. Teemme kankaanpainantaa leimasimilla, sabluunalla tai kangastusseilla t-paidalle, kangaskassille tai tiskirätille. Haemme inspiraatiota Corinna Helenelundin näyttelystä HAM-galleriassa sekä Sukupuolen sotkijat-näyttelystä.

Torstai 20.2. klo 13-16Minä toisin silmin. Keksi itsellesi toinen identiteetti, miltä näyttäisit? Teemme kollaaseja sekatekniikalla, käyttäen kuvia ja tekstejä aikakausilehdistä sekä erilaisia piirtimiä. Haemme inspiraatiota Sukupuolen sotkijat-näyttelystä.

Perjantai 21.2. klo 13-16Vedenalainen maailma. Maalataan sekatekniikalla erilaisilla vesiliukoisilla tekniikoilla. Haemme inspiraatiota Tove Jansson-galleriasta ja Jaakko Niemelän Nostalgia-näyttelystä.

Sulje