Talviuinti

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

8.3. tytöille, 15.3. pojille.

Tiistaina 8.3. (tytöt) ja 15.3. (pojat) klo 17.00–20.00

Ilmoittautuminen:
TYTÖT: harrastushaku.fi
POJAT: harrastu shaku.fi

Helsingin talvi uimareilla on käytössään vain yksi sauna, joten olemme jakaneet tämän tytöille ja pojille. Pahoittelemme näin epäsensitiivistä jaottelua!


Lähtö Malmitalolta, suuntaamme Helsingin Melontakeskukselle (Rajasaarenpenger 8) ja palaamme yhdessä Malmitalolle. Kanssamme Malmitalolta tuleville maksamme tarvittaessa bussilipun.
Mikäli haluat tulla paikan päälle omia reittejäsi tai lähteä suoraan paikan päältä, sovithan asiasta koordinaattorin kanssa etukäteen. Melontakeskuksella tapaamme klo 18 ja lähdemme pois klo 19.

Helsingin talviuimareiden kanssa yhteistyössä toteutettava talviuintikokeilu mahdollistaa turvallisen tutustumisen maaliskuiseen mereen. Mukaan tarvitset uimapuvun, laudeliinan ja pyyhkeen sekä pipon ja halutessasi sandaalit. Pulahduksen jälkeen käytössä on lämmin sauna!

Toiminta on osa Operaatio Pulssi! Pohjoisen maksutonta toimintaa 12-18-vuotiaille. Osa toiminnoista vaatii ennakkoilmoittautumisen, tarkistathan huolellisesti, miten ilmoittautuminen tehdään! Kaikki maksuttomat toiminnot ympäri Helsinkiä löydät harrastushausta hakusanalla ”pulssi” ja nettisivuiltamme nuorten.helsinki/operaatiopulssi ja Instagramista operaatiopulssi