Valokuva Improtango Company (c) Martin Heslop

TangoNyky-duettoilta

Mannerheimintie 13a, 00100 Helsinki
Musiikkitalo

TangoNyky-duettoilta tarjoaa jälleen kiehtovia ja yllätyksellisiä tulkintoja tangosta.

TangoNyky-duettoilta tarjoaa jälleen kiehtovia ja yllätyksellisiä tulkintoja tangosta. Esityksessä on mukana upea joukko eturivin tanssitaiteilijoita. Musiikkia johtaa bandoneonistitaituri Mikko Helenius.

Minna Tuovisen ja Martin Heslopin vuonna 2018 alkuunpanema TangoNyky-duettoilta järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa. Illan pääosassa ovat duetot.

Tilausteosten koreografeina ja tanssijoina ovat Nina Hyvärinen, Jack Traylen, Annamari Keskinen, Ryan Mason, Samuli Emery, Sakari Kinnunen,Sofia Ruija ja Alma Äijö. Musiikista vastaa Mikko Helenius yhdessä 15-henkisen Soul String jousiorkesterin kanssa. Illassa esiintyvät myös taiteelliset johtajat. Illan ohjelma päättyy heidän johdattamaan yhteiseen tanssituokioon yleisön ja orkesterin kesken.

Duetto on yhteistyöhön perustuva ja luova taidemuoto, jossa kaksi tanssijaa työskentelee läheisesti yhdessä ja pyrkii löytämään keskinäisen yhteyden. Tango tuo mukanaan vahvan halun kuunnella, ymmärtää, kommunikoida parin kanssa ja löytää yhdessä yhteys myös musiikkiin. Ilta antaa yleisölle upean mahdollisuuden kokea huipputekijöiden luomia teoksia, joissa intensiivinen ja vahva läsnäolo ja dynaaminen ja monitasoinen kommunikaatio ovat pääosassa.

Musiikkitalo, Black Box

29.10.2022 klo 19

Liput 19/28€ Ticketmasterista, kesto 1,5 h

Sulje