Tanssiteatteri Tsuumi | Leipäteatteri – Helsingin elävät kadut

Eteläesplanadi 1, 00130 Helsinki
Espan lava

Perjantaina on Espan lavalla luvassa Tanssiteatteri Tsuumin ja Leipäteatterin improryhmä esityksiä. Luvassa tanssitaidetta, musiikki ja hihityttäviä hetkiä!

Perjantaina on Espan lavalla luvassa Tanssiteatteri Tsuumin ja Leipäteatterin improryhmä esityksiä. Luvassa tanssitaidetta, musiikki ja hihityttäviä hetkiä!

Tanssiteatteri Tsuumin tanssijat ja muusikot heittäytyvät hetken vietäviksi kokonaisvaltaisesti ja sydämellä. Kaikki mitä näet ja kuulet, syntyy hetkessä! Jokainen esitys on ainutkertainen.

Tanssiteatteri Tsuumi on helsinkiläinen, vahvasti kansanperinteen juurruttama, rosoa ja inhimillisyyttä rakastava tanssiteatteri, joka tekee monimuotoista esitystaidetta, jossa pääpaino on tanssin ja musiikin, liikkeen ja rytmin synteesissä.

Esitykset klo 17.00 ja 18.30
Kesto: 15 min

Leipäteatterin improryhmä laittaa arjen paussille ja virneen kasvoille – tällä keikalla ei tule tylsää! Impro on ennalta suunnittelematonta teatteria, johon yleisö pääsee vaikuttamaan esimerkiksi ehdottamalla aiheita lyhyille kohtauksille.

Esitykset klo 17.30 ja 19.00.
Kesto: 30 min

Vapaa pääsy

Tapahtuma on osa Helsingin elävät kadut -kokonaisuutta, joka kutsuu kaupunkilaiset takaisin nauttimaan Helsingin keskustasta, kun pitkän pandemia-ajan rajoitukset ovat vihdoin ohi. Luvassa on kohtaamisia ja yhdessäoloa, kun musiikki, tanssi, sirkus ja muut esittävän taiteen lajit sekä osallistavat työpajat ottavat keskustan haltuun 16.6.–25.8.

Ohjelmaa on kaikenikäisille joka torstai sekä useana viikonloppuna. Helsingin Elävät kadut löydät Kauppatorilta Helsinki Biennaali -paviljongista, Töölönlahden Makasiinipuistosta, Kansallismuseon kesäpihalta, Espan lavalta sekä kaupungin Kesäkaduilta Designmuseon edustalta. Ohjelma kokonaisuudessaan löytyy tapahtumat.hel.fi -sivulta. Anna jalkojen viedä ja taiteen tuoda!

Sulje