Valokuva Aura_ of_Puppets

Teatteri QO: Ovisilmä – Ilolaulu arkielämälle

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Nukketeatteriesitys arjen pienistä ihmeistä. Esitys on osa Hurraa!-festivaalia.

Millaisista hetkistä kerrostaloelämä koostuu? Ovisilmän kautta on mahdollista kurkistaa kerrostalokoteihin ja niiden asukkaiden elämään. Nukketeatteriesitys on riemukas leikki arjen iloista, tuoksuista, äänistä ja kohtaamisista. 

Nukketeatteriesitys kertoo kerrostalosta ja sen erilaisista asukkaista. Millaisista hetkistä kerrostaloelämä koostuu? Tiedämme naapuristamme vain oveen kiinnitetyn nimen ja rappukäytävässä leijailevan ruuan tuoksun. Kuitenkin välissämme on vain ohut kerros betonia.  

Ovisilmän kautta on mahdollista kurkistaa kerrostalossa oleviin koteihin ja niiden asukkaiden arkipäiväiseen elämään. Esitys on visuaalinen leikki arjen iloista, tuoksuista, äänistä ja kohtaamisista. Se on yhdistelmä arkipäivän ihmeitä ja yllätyksiä sekä riemukas kavalkadi nukketeatterin erilaisia tekniikoita! 

  • Kesto: 35 min 
  • Ikäsuositus: 3-vuotiaasta ylöspäin 
  • Kieli: suomi  

Esiintyjät: Mila Nirhamo ja Anna Uschanov 

Käsikirjoitus, nukenrakennus, lavastus: Anna Uschano

Ohjaus ja äänisuunnittelu: Perrine Ferrafiat 

Esitys on osa Hurraa!-festivaalia, joka järjestetään pääkaupunkiseudulla joka toinen vuosi. Hurraa! on Suomen suurin teatterifestivaali nuorelle yleisölle. Tapahtuma järjestetään nyt kymmenettä kertaa 12.–20.3.2022. Festivaalin ohjelmistossa on myös kansainvälisiä esityksiä ryhmiltä, joiden piti esiintyä Bravo!-festivaaleilla vuonna 2020. 

Pakollinen ilmoittautuminen 12.1.2022 klo 10 alkaen osoitteessa www.kultus.fi.   

Toivomme, että kerrot puhelinnumerosi ilmoittautumislomakkeessa.