Teatteri QO:n Kaukokaiku – Nukketeatteria ja lyhytelokuvaa asuntovaunussa

Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
Kanneltalo

Esitykset ovat lähes sanattomia. Yleisö otetaan esityksiin perhekunnittain.

Esitykset ovat lähes sanattomia. Yleisö otetaan esityksiin perhekunnittain.

VSKNHA -nukketeatteriesitys

Kolme päivää karanteenissa ja maailmanmatkaaja alkaa raaputtaa karttapalloaan. Jostain Golfvirran kohdalta hän löytää VSKNHAn, unohdetun kaupungin, joka kadotti lähes kaikki vokaalinsa jo kauan sitten, ja samalla painovoiman ja logiikan lait. Matkaaja astuu kaupunkiin ja tulee suin päin aiheuttaneeksi kaistapäisen ketjureaktion.

Esitys on eristysaikana syntynyt mielikuvituksen ilotulitus. Esityksen ovat luoneet Daniela Alatorre, Perrine Ferrafiat, Emma Hanikka, Camille Martin, Mila Nirhamo ja Anna Uschanov.

13 min

GÖG -lyhytelokuva
GÖG on maan alla sijaitseva rinnakkaismaailma, jonne ihmisten pois heittämät tavarat saapuvat hakemaan turvapaikkaa. Kaaosta rakastavan GÖGin järkevin olento, nuori JIIRK joutuu pelastamaan GÖGin parhaalta ystävältään EINO-liskolta, jonka itsekontrolli pettää postimiehen läsnäollessa. GÖG on sekopäisyydessään luova ja innovatiivinen.

Gög on nukketeatteri- ja -animaatioelokuva, jonka ovat luoneet käsikirjoittaja Olli-Pekka Jauhiainen, ohjaaja Maija Linturi, lavastaja Johanna Latvala ja nukettaja/nukenrakentaja Perrine Ferrafiat.

7 min

MIELEN KARTASTO -näyttely

Asuntovaunun ympärille rakennettu Mielen kartasto -näyttely koostuu installaatioista, karavaanin mukana kulkevasta puutarhasta sekä esityksen luomisprosessin aikana syntyneistä tai löytyneistä piirustuksista, valokuvista, nauhoitteista ja esineistä. Yleisö pääsee halutessaan muokkaamaan osaa installaatiosta. Näyttelyn avulla yeisö pääsee esityksen tunnelmaan jo ennen esitystä ja voi jatkaa rauhassa tunnelmointia esityksen jälkeen.

Esitykset Sitratorilla:

klo 17., 17.20, 17.40 (VSKNHA)

klo 18., 18.15, 18.30 (GÖG)

klo 19, 19.20, 19.40 (VSKNHA)

Sulje