THE ABYSS - A House Dance Experience

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Haluamme tuoda housea rakastavat saman katon alle nauttimaan hyvästä musiikista ja yhteisöllisestä tunnelmasta ABYSS konseptin alla.

Tervetuloa 2022 ABYSS:iin Helsingissä!
Haluamme tuoda housea rakastavat saman katon alle nauttimaan hyvästä musiikista ja yhteisöllisestä tunnelmasta ABYSS konseptin alla.

ABYSSin formaatti tarjoaa uuden näkökulman house-tanssielämysten tuottamiseen, keskittymällä ja kunnioittamalla house-tanssikulttuurin keskeisimpiä elementtejä: ihmisergiaa ja tanssirinkeihin osallistumista. Toivomme tämän kilpailun avulla inspiroivamme rehellisyyden, eheyden, itsensä löytämisen ja pelottomuuden kulttuuria jokaisen osallistujan jatkuvasti kehittyvän taiteellisuuden matkalla.

"Vain kun olemme tarpeeksi rohkeita tutkimaan pimeyttä, löydämme valomme äärettömän voiman." -Brené Brown

Abyss-konseptin loi Junious "House" Brickhouse of Urban Artistry, Inc., ja se tuotetaan yhteistyössä SADE ry:n kanssa.

  • MISSÄ: Tiivistämö Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki
  • MILLOIN: Torstaina 9.6.2022, klo 18-23 
  • LIPUT: 7€ sisäänpääsy + 3€ narikka 

Tuomari: Junious “House” Brickhouse (USA), the participants
DJ:t Floyd Vader (USA), SoulSanna (FIN)
Host: Ita (EST)
Artistit: Macoumba (SENG) & Celaya (SWE/USA)

PRE-SELECTION

Pre-selection toteutetaan showcase 1 on 1 “battlen” muodossa. Jokainen osallistuja saa tanssia yhden runin, jossa ei ole aikarajaa. Kunkin preselection 1 on 1 tanssijoista saattaa edetä molemmat, toinen tai ei kumpikaan. Finaali cypheriin (Final Cypher Session) valitaan tuomaripaneelin toimesta vähintään 12 tanssijaa.

THE FINAL CYPHER SESSION

Finaalin ensimmäinen cypher tulee olemaan tunnin mittainen cypher, jossa preselctionista valitut tanssijat voivat vuorovaikuttaa toistensa kanssa vapaasti.

TUOMAROINTI

Final Cypher Sessioniin valitut tanssijat valitsevat voittajan joukostaan. Jokaisella tanssijalla on yksi ääni, mutta he eivät voi äänestää itseään. Tanssija/, joka saa eniten ääniä voittaa. Mikäli tulisi tasapelejä kahden tai useamman tanssijan välillä on äänestetyn tanssijan mahdollista luovuttaa voitto toiselle tanssijalle, mikäli hän kokee toisen tanssijan voittaneen.

Jos valitut tanssijat päättävät jatkaa tulevat valitut tanssijat jatkamaan cypherointia vielä 30 minuuttia. Tämän viimeisen cypheroinnin aikana tanssijat voivat milloin vain luovuttaa ja osoittaa näin vastustajan/vastustajien voittaneen. Mikäli kukaan ei luovuta voittoa viimeisen cypherin jälkeen tulee preselectionin tuomaroinut tuomaripaneeli valitsemaan voittajan. Tuomaripaneeli pohjaa valintansa tällöin tanssijan tekniikkaan, musikaalisuuteen, omaperäisyyteen ja taiteilijuuteen.

Final Cypher Champion voittaa matkan Washington DC:hen ABYSS:in päätapahtumaan.

Kysyttävää? Voit laittaa meiliä: [email protected]

Tapahtuman toteuttavat: Urban Artistry, SADE ry ja URB-festivaali 

#theabyss #urbanartistry #urb22 #sadery

Sulje