0

The Future is Human (PERUTTU)

Aleksanterinkatu 14-18, 00170 Helsinki
Helsingin kaupunginmuseo

Tapahtuma on peruttu. The Future is Human on audiovisuaalinen vuoropuhelu kahden taiteilijan, Emi…

Tapahtuma on peruttu.

The Future is Human on audiovisuaalinen vuoropuhelu kahden taiteilijan, Emilia Neuvosen ja Tiina Palmin välillä, jossa toteutetaan esitys- ja työpajasarja. Esityksen ensi-ilta on Helsingin kaupunginmuseossa lauantaina 11.9.

The Future is Human on esittävän taiteen teos, jossa yhdistyvät Emilia Neuvosen kappaleet ja Tiina Palmin valokuvat ja videoteokset sekä osallistujien tarinat, äänet ja kuvat. Projektissa tarkastellaan yhteiskuntiamme ylläpitäviä rakenteita, niiden historiaa ja tulevaisuutta, taiteilijoiden omien perhetarinoiden sekä osallistujien jakamien tarinoiden kautta.

The Future is Human pyrkii toimimaan avoimemman vuoropuheen avaajana ja lisäämään keskustelukulttuuria yhteiskunnallisista sekä globaaleista teemoista. The Future is Human toteutetaan Helsingin kaupungin ja Elmu ry:n myöntämän tuen avulla.

Tapahtuma järjestetään kaupunginmuseon aulassa. Tapahtumaan mahtuu 25 ensimmäisenä paikalle saapunutta.

Haluamme tehdä museokäynnistä sinulle mahdollisimman onnistuneen ja turvallisen. Katso kooste toiminnastamme ja yhteisistä ohjeista, joita noudatamme itse ja toivomme myös kaikkien vierailijoidemme noudattavan: Ohjeemme turvalliseen museovierailuun

Tapahtuma on peruttu.

Sulje