Valokuva Korjaamo / The Royal Ballet

The Royal Ballet: Prinsessa Ruusunen

Töölönkatu 51 b, 00250 Helsinki
Korjaamo Kino Töölö

The Royal Balletin esittämä Prinsessa Ruusunen nähdään elokuvaesityksenä Korjaamo Kino Töölössä helmikuussa.

The Royal Balletin esittämä Prinsessa Ruusunen nähdään elokuvaesityksenä Korjaamo Kino Töölössä helmikuussa.

Kuninkaan hovin loisto, prinssin matka umpeen kasvaneeseen linnaan ja tunnetun sadun värikkäät henkilöhahmot tekevät Prinsessa Ruususesta vertaansa vailla olevan spektaakkelin. Marius Petipan alkuperäiskoreografia ja Pjotr Tshaikovskin lumoava musiikki saavat produktiossa seurakseen Frederick Ashtonin, Anthony Dowellin ja Christopher Wheeldonin Royal Ballet’lle laatimat osiot.

Produktio on ihastuttanut Royal Ballet’n yleisöä jo vuodesta 1946. Se elvytettiin balettiseurueen 75-vuotisjuhliin vuonna 2006. 1900-luvun huomattavimpiin lavastajiin kuuluneen Oliver Messellin lavasteet restauroitiin ja päivitettiin Peter Farmerin produktioon.

Lontoon Royal Opera Housen ooppera- ja balettikauden 2019 - 2020 valikoidut esitykset on suunniteltu ja ohjattu nimenomaan elokuvateatterikatsojille, ja varten vasten suunniteltujen kamerakulmien ansiosta katsoja voi kokea olevansa tapahtumien keskipisteessä. Elokuvateatterissa pääsee kokemaan huippuluokan esityksiä, joiden rooleissa nähdään kansainvälisiä tähtiä.

Korjaamo Kino Töölö
11.2. klo 18

Liput 26€

Sulje