The Second International Queerlesque Festival in Helsinki – Celebrate the Art of Burlesque and Queer

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Jatkaen vuoden 2021 ensimmäisen version suunnatonta suosiota, joka nähtiin myös YLE:llä, Betty Fvck esittää: THE SECOND INTERNATIONAL QUEERLESQUE FESTIVAL IN HELSINKI - Lauantain LEGENDARY GRAND GALA Savoy-teatterissa.

Jatkaen vuoden 2021 ensimmäisen version suunnatonta suosiota, joka nähtiin myös YLE:llä, Betty Fvck esittää: THE SECOND INTERNATIONAL QUEERLESQUE FESTIVAL IN HELSINKI - Lauantain LEGENDARY GRAND GALA Savoy-teatterissa.

Tervetuloa maailmanluokan festivaaliin, joka on täynnä Burleskia, Sirkusta, Dragia ja Queer-energiaa! Tässä festivaalissa koet mitä lumoavimpia ja henkeäsalpaavimpia esityksiä kaikkialta maailmasta. Tuomme takaisin Savoy-teatterin lavelle Legendaarisen Grand Galan, joka on Suomen vaikuttavin näyttämö Queer taiteelle.

Viikonlopun festivaaliin kuuluu kaksi näytöstä pe ja la 16.-17.9.2022. Perjantaina 16.9. on Party like Queer Gatsby Show-Party Valkoisessa Salissa ja lauantaina 17.9. on Grand Gala Savoy Teatterissa. Yhdessä festivaaliin osallistuu 30 maailmanluokan artistia ja kutsumme mukaan yleisöön tuhat upeaa queeria! Liity mukaan kokemaan Drag, Burleski ja Sirkus taidetta!

Ovet: 19.00, Show time: 20.00 - 22.45, sisältäen 30 min väliajan

PÄÄESIINTYJÄT LAUANTAIN GALASSA 17.9 Savoy-teatterissa:
★ JAKE DUPREE (US) - “Queen of Carnaval”, Dita Von Teese’s dancer, Top Boylesque artist in many years since 2017
★ ALEKSEI VON WOSYLIUS (BE) - Best Small Group's winner at Burlesque Hall of Fame, International Boylesque Artist
★ KOKO LA DOUCE (DE) - Most innovative at Burlesque Hall of Fame, multi-award winning global burlesque artist
Mukana myös paikalliset supertähdet: ★ AVA GALACTICA ★ AWA SOWE ★ HEDDA LIUKKALA ★ LYDIA OFI TERESIA ★ HOUSE OF FVCK ja monia muita

Parhaan asun palkinto yleisölle: mahdollisuus voittaa palkintoja asulla joka on mahdollisimman Queer ja Extravaganza

Lämpimästi suosittelemme sinua myös liittymään seuraamme Party Like Queer Gatsby! juhliin perjantaina Valkoisessa salissa! Varaa lippusi täältä: https://kide.app/partylikequeergatsby

Ikäraja: K18

Kesto n. 2,5 h, sisältää väliajan

About Betty Fvck’s Queerlesque
wearequeerlesque.com
Betty Fvck’s Queerlesque edustaa monimuotoisuutta, rohkeutta ja queeria. Olemme turvallinen tila monimuotoiselle queer-taiteelle ja -kulttuurille Helsingissä. Welcome to the Queer World of Burlesque, Boylesque, Draglesque, Circus and much more!