Valokuva Hotelli- ja ravintolamuseo (c) Anu Hopia

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi

Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, G-porras, 3. kerros, 00180 Helsinki
Hotelli- ja ravintolamuseo

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on avoin tapaaminen kaikille ruoasta kiinnostuneille.

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi on avoin tapaaminen kaikille ruoasta kiinnostuneille. Klubitapaamisissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta.

Klubin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa, joka on kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä lähtien. Klubia on järjestetty vuodesta 2009 alkaen ja paikalle on ilmaantunut joka kerta 6-60 ruokaharrastajaa ja -ammattilaista.

Tämän kerran teemana on suola, huhti- ja toukokuun ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. 

Hotelli- ja ravintolamuseo & Zoom

9.3.2022 klo 17-19

Vapaa pääsy, ilmoittautuminen: hotellijaravintolamuseo.fi/ryhmapalvelut/opastukset/tg-klubiin-ilmoittautuminen/

Lisätietoja Anun blogista: https://molekyyligastronomia.fi/kuukauden-joka-3-torstai-mg-tapaaminen/