Tisdagsmatiné: Sjung sorgen! – Carita Holmström ja Martina Roos

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen tähän alkuperäisestä päivästä 2.2.2021.

Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteesta johtuen tähän alkuperäisestä päivästä 2.2.2021.

Sjung sorgen! (Laula suru!) – intiimi konsertti aiheesta, joka tavalla tai toisella koskettaa meitä kaikkia elämän varrella.

Kertooko suru aina menetyksestä? Kuinka yksityinen suru on, ja miten voimme jakaa sen toistemme kanssa? Menettämisestä, jalansijan kadottamisesta ja sen uudelleen löytämisestä. Yksinäisyyden kohtaamisesta, jotta voisi löytää uutta yhteenkuuluvuutta. Sävelsateen odotuksesta, jotta voisi ilmaista sanomatonta. Isännättömien muistojen kanssa jätetyksi tulemisesta. Tästä ja paljon muusta kertoo esityksemme Laula suru!

Kutsumme sinut Carita Holmströmin ja Martina Roosin intiimiin akustiseen konserttiin. Haluamme antaa tilaa sekä laulujen sanoille että musiikkia ympäröiville ajatuksille.

Esitys pohjautuu omiin kokemuksiimme surusta. Pääset kuulemaan Carita Holmströmin ja Annika Cleon kirjoittamia uusia lauluja, sävellyksiä muun muassa Tua Forsströmin, Solveig von Schoultzin ja Bruno K. Öijerin runoista sekä pohdintoja surusta. Vaikka suru onkin yksityistä, sitä ei aina tarvitse kantaa yksin. Joskus voi tuntua hyvältä istua yhdessä toisten kanssa kuuntelemassa heidän kokemuksiaan ja samaistua niihin.

Konsertin jälkeen järjestetään keskustelutuokio, jossa yleisö ja esiintyjät pääsevät jakamaan ajatuksiaan psykoterapeutti Benita Söderströmin johdolla.

Kesto: noin 60 min. + keskustelutuokio.

Pakollinen ennakkoilmoittautuminen Lippu.fi kautta. Lippuja saa ovelta myös 2 tuntia ennen konserttia.

Sulje