Valokuva Mall of Tripla

Triplan joulutori 2021

Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki
Mall of Tripla

Triplan tunnelmallinen joulutori sijaitsee Mall of Triplassa, Kulttuuriaukiolla 4. kerroksessa.

Triplan tunnelmallinen joulutori sijaitsee Mall of Triplassa, Kulttuuriaukiolla 4. kerroksessa. 

Triplan joulutorilta löytyy mm.:

Anna Koo, Anna Koon joulukojulta löydät sisustus- ja lahjatavaroita, keramiikkaa, pyyhkeitä, koruja sekä joulusesongin tuotteita.

Admiral Glass, käsintehtyjä koruja ja sisustustuotteita lasista. Jokainen tuote on uniikki ja saa inspiraationsa Lapin revontulista. 

Anjo Allee, Anjo Allee valmistaa yksilöllisiä design-hattuja ja -päähineitä naisille sekä miehille. Luonnolliset materiaalit, ajaton muotoilu ja paikallinen kädentaito tekevät hatuista ekologisen valinnan. Hatut valmistetaan käsityönä Suomessa, Orimattilan Kehräämöllä.

Arctic Helsinki, Arctic Helsinki tuo ainutlaatuiset lähellätuotetut käsityötuotteet ulottuvillesi. Arctic Helsingiltä löydät yhden Suomen laajimmista käsinevalikoimista, ainutlaatuisia villatuotteita ja vaihtuvia erikoistuotteita, kuten esimerkiksi erilaisia hattuja ja lompakoita.

BioRex, joulun leffalippupaketit nyt myynnissä Kulttuuriaukiolla - 2 x Joululippu 25,00€ (sis. lahjakortin + kuoren), 4 x Joululippu 45,00€ (sis. lahjakortin + kuoren), 2 x Joulucombo 8,00€ (sis. 2x 1,5l popcorn + 0,4l hanajuoma). 

Felis, Felis.fi on suomalainen verkkokauppa sekä virallinen jälleenmyyjä Kuba & Leia tuotteille. Kaikki tuotteet ovat eettisesti valmistettuja, testattuja ja turvallisia. K&L tuotteet on valmistettu kestämään pitkään ja ne valmistetaan ainoastaan parhaista materiaaleista laadusta tinkimättä. 

Salpakirja, kirja on joululahjojen klassikko! Salpakirjalla on laaja valikoima uutuuksia ja klassikkoromaaneja.

Pullabiili, Patisserie Teemu Auran Pullabiili on pääkaupunkiseudulla kesäisin liikkuva kahvila-konditoria täynnä tuoreita leipomoherkkuja. Talvikaudella Pullabiili Obelixin löytää Mall of Triplan Kulttuuriaukiolta. Pullabiilin perusvalikoimasta löytyy tuoretta leipää, käsintehtyjä pullia, croissantteja, macaronseja ja kakkupaloja, joiden kyytipoikana voi nauttia kahvia, teetä sekä virvokkeita. Pullabiilistä saa myös gluteenittomista ja vegaanisista aineksista leivottuja tuotteita. Makumaailmoihin lisätään aina ripaus sesongin antimia.

Mall of Tripla, 4. krs, Kulttuuriaukio

19.11.-23.12.2021 päivittäin klo 11-19 

Vapaa pääsy

Sulje