Valokuva Siltanen (c) Claudia Brandão

Tropicalé: Mariana Zwarg Sexteto Universal

Hämeentie 13 B, 00530 Helsinki
Siltanen

Tropicalé: Mariana Zwarg Sexteto Universal (live) + DJ Marc Fred

Tropicalé: Mariana Zwarg Sexteto Universal (live) + DJ Marc Fred

Mariana Zwarg on huilisti, saksofonisti, säveltäjä ja sovittaja, joka edustaa kummisetänsä brasilialaisenHermeto Pascoalin lanseeraamaa universaalia musiikkia. Universaali musiikki on maailman eri musiikkityylien iloinen sekoitus, joka kannustaa luovuuteen ja yhteisölliseen improvisointiin.

Mariana on kiertänyt maailmaa jo kohta 20 vuoden ajan esiintyen ensin isänsä Itiberê Zwarg & Grupossa ja vuodesta 2016 lähtien oman Mariana Zwarg Sexteto Universalin (MZSU) kanssa. MZSU koostuu viidestä kansallisuudesta ja rakkaudellisesta musiikillisen uusperheen energiasta, joka valloittaa maailmaa niin kriitikoiden kuin konserttikävijöidenkin keskuudessa. Tähän mennessä MZSU on esiintynyt niin festivaaleilla kuin klubeilla ja musiikkikouluissa sekä Brasiliassa että Euroopassa (Saksassa, Tanskassa, Suomessa, Ranskassa ja Portugalissa).

”Nascentes” on MZSU:n ensialbumi, joka on saanut sydämellisen vastaanoton Euroopan ja Etelä-Amerikan ohella myös Japanissa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa. Nyt saamme mahdollisuuden nauttia Mariana Zwarg Sexteto Universalin uudesta materiaalista ja musiikillisesta ilotulituksesta myös Siltasen Tropicalé -klubilla. 

Kokoonpano: Mariana Zwarg (BRA), sopranosaksofoni, huilut ja sovitukset / Mette Nadja Hansen (DK), laulu ja lyömäsoittimet / Johannes von Ballestrem (GER), piano / Ricardo Sá Reston (BRA), basso / Pierre Chastel (FR), rummut ja lyömäsoittimet / Sami Kontola (FIN/BRA), lyömäsoittimet

Siltanen

29.9.2022 ovet klo 21, showtime klo 21.45

Vapaa pääsy

Sulje