Turisti, NCO, Slani & ez – Stoa Black Box

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Miltä kuulostaa tämän päivän rap Suomessa? Stoa Black Box esittelee neljä kiinnostavaa uutta tulokasta.

Miltä kuulostaa tämän päivän rap Suomessa? Stoa Black Box esittelee neljä kiinnostavaa uutta tulokasta.

ez

Universal Musicille kiinnitetty uusi r’n’b-laulajatulokas ez julkaisi helmikuussa debyyttisinglensä ”Ideoit”. Artistina ez tuo uudenlaisen vivahteen kotimaisen hip hop – ja r’n’b -musiikin elinvoimaiseen kenttään. Hänen musiikkinsa on persoonallinen yhdistelmä melodisia trap-biittejä sekä heleää, mutta samalla vangitsevaa laulua. Kakkossingle ”Kielletty” julkaistiin kesäkuussa ja kappaleella vieraili Dreas.

Slani

Slani on Def Jam Finlandin tuorein kiinnitys. Jo ennakkoon paljon kiinnostusta kotimaisissa musiikkimedioissa herättäneen Slanin debyyttisingle Stacks julkaistiin heinäkuun alussa.

Anteeksipyytelemätön Slani tuo avaussinglellään kotimaiseen rap-kenttään täysin uudenlaisen tuulahduksen, jonka musiikilliset vaikutteet kumpuavat hiphopin synnyinsijoilta 90-luvun New Yorkista.

Esikuvikseen Slani nimeää mm Lil' Kimin, mutta hän inspiroituu myös monista muista tämän ajan yhdysvaltalaisista rap-artisteista, kuten Cardi B:stä ja City Girlsistä.

”Mun musa on 100 % Tupac-energiaa ja flossailuu. Haluun, et mua kuunnellessa jengillä on hauskaa”, Slani kuvailee musiikkiaan.

NCO

Suomen hauskin persoona ilman, että yrittää olla hauska. Harva artisti, jos kukaan, pystyy yhdistelemään huumoria ja kryptisiä lyriikoita yhtä nerokkaan kepeästi kuin NCO. Helsinkiläistyneen artistin musiikista löytyy samaistuvuutta, huumoria, herkkyyttä sekä vakavuutta yhdistettynä kokeellisisiin biitteihin, joissa kuullaan elementtejä The Neptunesin -tuotannosta aina 2010-luvun atlantalaiseen trap-musiikkiin asti.

“Mul on tylsää” albumi julkaistiin Skorpionin kautta 19. maaliskuuta

Turisti

Helsinkiläinen Harlova Vukulu aka Turisti on kirjaimellisesti silmiinpistävimpiä uusia kotimaisia artisteja. Turistin itse suunnittelemat releet ovat usein räikeydessään jotain sellaista, mitä Suomessa ei ole totuttu näkemään kuin jenkkitähdillä. Siksi ei ole edes yllätys, että Turisti tähtää ihan tosissaan muotisuunnittelijaksi.

Huomiota herättävän vaatetuksen sisältä löytyy kuitenkin karismaattinen räppäri. Turistin flow on virheetön ja hänen äänessään on jotain selittämätöntä uskottavuutta ja energiaa. Tekstit ovat paikoin jopa julmia, mutta todella tarttuvia.

Perusräppäämisen oheen Turisti on tuonut hiljalleen myös melodisempaa ilmaisua JuiceWRLD:n hengessä.

--

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa. Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit.

Kesto:
Slani + ez n. 30 min
NCO + Turisti n. 40 min

Ikärajaton

Sulje