Valokuva ursus factory

Ursus Factory + Homeopatia (-S-/K18)

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Ursus Factory vihdoin ikärajattomalla keikalla.

Ursus Factory vihdoin ikärajattomalla keikalla Helsingissä!

Yhdeksi Suomen parhaimmista liveyhtyeistä kehuttu Ursus Factory on laulaja-kitaristi Jussi Pelkosen ja rumpali-laulaja Aleksi Ripatin muodostama duo, joka on perustettu vuonna 2013.

Yleisön ja kriitikoiden pitkäaikainen suosikki otti kolmannella pitkäsoitollaan ison harppauksen suomirockin tulevaksi superyhtyeeksi. Onnellinen sukupolvi -albumi nosti yhtyeen täysin uudelle tasolle ja välittömästi loppuunmyyty ensimmäinen vinyylipainos siivitti albumin julkaisuviikollaan Virallisen listan sijalle 6 ja fyysisen listan kakkoseksi. Pelkästään neljän ja viiden tähden arvioita suomalaisissa medioissa kerännyt albumi on kerännyt valtavasti kiitosta ja singlejulkaisut ovat saaneet laajaa radiosoittoa.

Yhtyeen keikat ovat olleet jo pari vuotta pitkälti loppuunmyytyjä. Ursus Factory on kiistatta Suomen kovin liveyhtye ja rock-yleisön ykkössuosikki, joka sulattaa myös kansan syvien rivien sydämet.

Ursus Factory on poikkeuksellinen helmi suomalaisella musiikkikentällä, jonka riehakas garagerock rämisee, mutta tinkimättömästi melodiat edellä. Yhtyeen tavaramerkiksi ovat myös nousseet Pelkosen pilke silmäkulmassa kirjailemat lyriikat, joissa poukkoileva tajunnanvirta ja veitsenterävät huomiot kulkevat rinta rinnan.

 

Illan avaa tuore lupaus: Homeopatia!

 

Aikataulu: 

19:00 ovet

20:00 Homeopatia

21:00 Ursus Factory

 

Ennakkoliput 20€ + toimituskulut

Sisältää palvelumaksun 2,50 €

 

Liput ovelta 24€ 

 

Ovella peritään 3€ eteispalvelumaksu/narikka

 

Konsertti on ikärajaton. 

Tiivistämössä on rajattu K18-anniskelualue.