Valokuva (c) Kuvio Oy & Kiinteistö Oy Kaapelitalo

Valtaa Kaapelitehdas!

Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Kaapelitehdas

Kaapelitehtaan jättimäinen Merikaapelihalli avautuu maaliskuussa ihmisten vallattavaksi, jolloin kuka tahansa voi tulla tekemään mitä itse haluaa.

Kaapelitehtaan  jättimäinen Merikaapelihalli avautuu maaliskuussa ihmisten vallattavaksi, jolloin kuka tahansa voi tulla tekemään mitä itse haluaa.

Tule treenaamaan, harjoittelemaan tai fiilistelemään omaa juttuasi – yksin tai yhdessä kavereiden, muiden harrastajien tai perheen kanssa. Tuo harrastusvälineet mukanasi tai saavu seuraamaan, mitä kaikkea tilassa tapahtuu. Ota tila haltuun juuri niin kuin itse haluat, eli anna luovuutesi loistaa.

Valtaa Kaapelitehdas! -tapahtuma järjestetään nyt kolmannen kerran. Merikaapelihallin ovat vallanneet aikaisemmin esimerkiksi katutanssijat, tanssielokuvan tekijät, sirkustaiteilijat, voimistelijat sekä monet muut esiintyvän taiteen harrastajat ja ammattilaiset.

Kaapelitehtaan Merikaapelihalli on 110 metriä pitkä ja 24 metriä leveä tila. Yhteensä käytössä on siis 3 100 m2, ja tilaan mahtuu sisään yli 3 000 ihmistä. Merikaapelihalli on käytössä 250 päivää vuodessa ja lähes joka viikonloppu, mutta väliin jää kuitenkin tyhjiä päiviä, jolloin tilaa voidaan avata kaupunkilaisten vapaaseen käyttöön.

 

Kaapelitehdas

28.3.2023 klo 15-21

Vapaa pääsy