Valokuva Jonna Pennanen

Vapaaehtoistoiminnan perusteet

Pienellä vaivalla paljon hyvää mieltä! Tule tutustumaan Helsingin kaupungin vapaaehtoistoimintaan etänä Teamsin kautta.

Ohjelma 9.11.2021 klo 17–18.30:

  • yleistä Helsingin kaupungin vapaaehtoistoiminnasta 
  • vapaaehtoistoiminnan periaatteet (oikeudet, velvoitteet, vakuutus) 
  • Helsingin kaupungin vapaaehtoistehtävien esittely 
  • vuorovaikutus ja kohtaaminen 

Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä ja keskustella kaikesta, mikä mietityttää vapaaehtoistoiminnassa

Liity koulutukseen mukaan TÄSTÄ  

Käy vilkaisemassa nettisivumme ja lue lisää toiminnasta: https://vapaaehtoistoiminta.hel.fi/

Esittelemme koulutuksessa uutena tehtävänä kouluvapiksen. Kouluvapis on peruskouluissa tapahtuvaa vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoinen pääsee mukaan peruskoulun arkeen, retkille sekä tapahtumiin. Haemme myös uusia vapaaehtoisia seniorikeskusten, palvelukeskusten ja palvelutalojen asukkaiden arkeen.  

Vapaaehtoistoimintaa on tarjolla kertaluontoisista tapahtumista pitkäaikaisen tuen tarjoamiseen, siisteistä sisähommista savunhajuiseen kotaan ja kulttuuririennoista arjen apuun. Tule mukaan kuulemaan lisää! 

Maksuton koulutus on suunnattu kaikille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Kyseessä on koulutustilaisuus, joka ei velvoita osallistujaa vielä mihinkään tehtäviin. Koulutuksesta on mahdollista saada todistus.

KOULUTUKSEEN LIITTYMINEN VERKOSSA
Koulutus pidetään verkossa Teams-sovelluksella. Tule rohkeasti mukaan! Sinun ei tarvitse ladata Teamsiä omalle koneellesi, vaan voit liittyä internet-selaimen kautta oheisesta linkistä.
Valitse Liity Microsoft Teams Meeting -kokoukseen, sinut siirretään sivulle, jolta voit liittyä kokoukseen tai ladata sovelluksen. Jos sinulla on jo Teams-tili, kokous avataan automaattisesti. Jos sinulla ei ole Teams-tiliä, kirjoita nimesi liittyäksesi kokoukseen vieraana. Kun liityt, tulet odotusaulaan, josta kokouksen järjestäjä hyväksyy sinut mukaan kokoukseen.
Liity kokoukseen mikrofoni mykistettynä, ja kamera pois päältä, jos et halua näkyä muille. Opastamme Teamsin käyttöön ja puheenvuoron pyytämiseen koulutuksen aluksi.
Tässä vielä Teams-kokouksessa toimimisen ohjevideo (Digikuu oy): https://www.youtube.com/watch?v=R0fUip_Bbmk

Sulje