Valokuva Jonna Pennanen

Vapaaehtoistoiminnan perusteet

Pienellä vaivalla paljon hyvää mieltä! Tule mukaan Helsingin kaupungin vapaaehtoistoimintaan!

Vapaaehtoistoiminnan perusteet la 15.1.2022 klo 10.30-12 etänä Teamsin välityksellä. Avoin tilaisuus, ei ennakkoilmoittautumista.

Maksuton koulutus on suunnattu kaikille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Käymme läpi erilaisia käytännön asioita esimerkiksi vapaaehtoistoiminnan periaatteet, oikeudet, velvoitteet ja vakuutus. Lisäksi perehdymme vuorovaikutuksen teemaan. Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä ja keskustella kaikesta mikä mietityttää vapaaehtoistoiminnassa. Helsingin kaupungin vapaaehtoisena voit toimia oman aikataulusi mukaan. Tehtäviä on erilaisia ja niitä esitellään koulutuksessa. Kyseessä on koulutustilaisuus, joka ei velvoita osallistujaa vielä mihinkään tehtäviin. Koulutuksesta on mahdollista saada todistus.

KOULUTUKSEN TEAMS-LINKKI: https://urly.fi/2nkj  

KOULUTUKSEEN LIITTYMINEN VERKOSSA

Koulutus pidetään verkossa Teams-sovelluksella. Tule rohkeasti mukaan! Sinun ei tarvitse ladata Teamsiä omalle koneellesi, vaan voit liittyä internet-selaimen kautta oheisesta linkistä.

Valitse Liity Microsoft Teams Meeting -kokoukseen, sinut siirretään sivulle, jolta voit liittyä kokoukseen tai ladata sovelluksen. Jos sinulla on jo Teams-tili, kokous avataan automaattisesti. Jos sinulla ei ole Teams-tiliä, kirjoita nimesi liittyäksesi kokoukseen vieraana. Kun liityt, tulet odotusaulaan, josta kokouksen järjestäjä hyväksyy sinut mukaan kokoukseen.

Liity kokoukseen mikrofoni mykistettynä, ja kamera pois päältä, jos et halua näkyä muille. Opastamme Teamsin käyttöön ja puheenvuoron pyytämiseen koulutuksen aluksi.

Käy vilkaisemassa nettisivumme ja lue lisää toiminnasta: https://vapaaehtoistoiminta.hel.fi/ 

Lämpimästi tervetuloa! Lisätietoa [email protected]