0

Vapaaehtoistoiminnan perusteet -koulutus

Pienellä vaivalla paljon hyvää - tule mukaan! Esittellemme kaupungin vapaaehtoistoiminnan periaatteet sekä vapaaehtoistehtäviä

Vapaaehtoistoiminnan koulutus on suunnattu kaikille toiminnastamme kiinnostuneille. Kerromme vapaaehtoistyön periaatteista kaupungilla, ja esittelemme erilaisia vapaaehtoistehtäviä. Tällä kertaa koulutuksessa esitellään ainakin tukihenkilötoimintaa. Kymmenien vapaaehtoistehtävien joukosta löytyy tekemistä moneen makuun - tule koulutukseen kuulemaan lisää! Koulutuksesta on mahdollista saada todistus.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Uudet nettisivumme avautuvat pian osoitteessa https://vapaaehtoistoiminta.hel.fi/

Siihen asti vapaaehtoistehtäviä löytyy esimerkiksi https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/asukas-jarjesto-toiminta/vapaaehtoistoiminta/


KOULUTUKSEEN LIITTYMINEN VERKOSSA

Koulutus pidetään verkossa Teams-sovelluksella. Tule rohkeasti mukaan! Sinun ei tarvitse ladata Teamsiä omalle koneellesi, vaan voit liittyä internet-selaimen kautta Tapahtuman verkkosivut -kohdassa olevaa linkkiä käyttämällä (oikealla).

Valitse Liity Microsoft Teams Meeting -kokoukseen, sinut siirretään sivulle, jolta voit liittyä kokoukseen tai ladata sovelluksen. Jos sinulla on jo Teams-tili, kokous avataan automaattisesti. Jos sinulla ei ole Teams-tiliä, kirjoita nimesi liittyäksesi kokoukseen vieraana. Kun liityt, tulet odotusaulaan, josta kokouksen järjestäjä hyväksyy sinut mukaan kokoukseen.

Liity kokoukseen mikrofoni mykistettynä, ja kamera pois päältä, jos et halua näkyä muille. Opastamme Teamsin käyttöön ja puheenvuoron pyytämiseen koulutuksen aluksi.

Tässä vielä Teams-kokouksessa toimimisen ohjevideo (Digikuu oy): https://www.youtube.com/watch?v=R0fUip_Bbmk

Lämpimästi tervetuloa!

Sulje