Valokuva Avain Yhtiöt ja MUUAN Oy

Verkkoasukastilaisuus: Jakomäen Vuorensyrjän alue, asemakaavan muutos

Jakomäen Vuorensyrjän alueelle suunnitellaan uutta asuntorakentamista asemakaavaa muuttamalla. Tervetuloa asukastilaisuuteen 6.2.2023 klo 17!

Liity tilaisuuteen tästä linkistä (linkki päivitetty 6.2. klo 12): http://bit.ly/3DIGp0O

Jakomäen keskusta-aluetta kehitetään. Vuorensyrjän alueelle suunnitellaan täydennysrakentamista. Suunnitelmissa uudet asuinkerrostalot sijoittuvat nykyisen Jakomäen palvelutalon, Jakomäen kirkon ja yhden pientalon tonteille.  Asemakaavamuutos mahdollistaa uuden asuntorakentamisen alueelle.

Hankkeen lähtökohtia ja kaavoittamisen etenemistä esitellään maanantaina 6.2.2023 kello 17.00-17.45 Pääset liittymään tilaisuuteen 10 minuuttia ennen alkua. 

Tilaisuus järjestetään Teamsilla. Kokousohjelma Teamsia ei tarvitse ladata omalle laitteelle, vaan kokoukseen voi osallistua verkkoselaimen kautta.  Osallistumiskokemus on parempi tietokoneella, jossa on iso näyttö. Osallistuminen onnistuu myös mobiililaitteella kuten tabletilla tai älypuhelimella.

Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä ja kommentoida kirjoittamalla kommentointipalstalla ja pyytämällä puheenvuoron. 

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaupunkiympäristön YouTube-kanavalta tilaisuuden jälkeen kahden viikon ajan. bit.ly/kymp-youtube

Hankkeen aineistoihin voi tutustua 23.1.–10.2.2023 osoitteessa hel.fi/suunnitelmat 

Voit lukea lisää Teams-kokouksesta: https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/osallistu-kaupungin-suunnitteluun#nain-osallistut-teams-kokoukseen