Valokuva Inkeri Niskanen

Verkkoasukastilaisuus: Paloheinän jokamiesgolfkentän laajennus, asemakaavan muutos

Paloheinän jokamiesgolfkentän laajennuksen mahdollistavaa asemakaavan muutosta valmistellaan. Tervetuloa asukastilaisuuteen 6.2.2023 klo 18!

Liity tilaisuuteen tästä linkistä (linkki päivitetty 6.2. klo 12): http://bit.ly/3x1aYeK Tilaisuus alkaa klo 18 mutta pääset liittymään linjoille viittä minuuttia aiemmin.

Helsingin Tuomarinkylän kaupunginosassa sijaitseva Paloheinän jokamiesgolfkenttä tavoittelee laajentumista nykyisestä yhdeksänväyläisestä kentästä täysimittaiseksi 18-väyläiseksi jokamiesgolfkentäksi. Asemakaavan muutoksella on tarkoitus mahdollistaa golfkentän laajentuminen. Hankkeen avulla pyritään mm. parantamaan ulkoilu- ja liikuntapalveluja Paloheinän alueella, säilyttämään avointa maisematilaa ja vahvistamaan luonnon monimuotoisuutta. Jokamiesgolfkenttä mahdollistaa kaupunkilaisille golfin harrastamisen ilman golf-osaketta ja kohtuullisin kustannuksin.

Hankkeen lähtökohtia ja kaavoittamisen etenemistä esitellään maanantaina 6.2. kello 18.00-19.15. Suosittelemme liittymään tilaisuuteen viisi minuuttia ennen alkua. 

Asukastilaisuus järjestetään Teamsilla. Kokousohjelma Teamsia ei tarvitse ladata omalle laitteelle, vaan kokoukseen voi osallistua verkkoselaimen kautta.  Osallistumiskokemus on parempi tietokoneella, jossa on iso näyttö. Osallistuminen onnistuu myös mobiililaitteella kuten tabletilla tai älypuhelimella.

Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä ja kommentoida kirjoittamalla kommentointipalstalla sekä pyytämällä puheenvuoron. 

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaupunkiympäristön YouTube-kanavalta tilaisuuden jälkeen kahden viikon ajan. bit.ly/kymp-youtube

Hankkeen aineistoihin voi tutustua 30.1.–17.2.2023 osoitteessa hel.fi/suunnitelmat