Verkkotilaisuus: Itäisen bulevardikaupunginosan itäosan suunnitteluperiaatteet

Itäisen bulevardikaupunginosan itäosaan luodaan suunnitteluperiaatteita. Tervetuloa asukastilaisuuteen 1.12.2022 klo 18.

Itäisen bulevardikaupungin itäosaksi kutsutaan aluetta Itäkeskuksesta Puotilan metroasemalta koilliseen Itäväylän ja Kallvikintien risteykseen. Alueelle laaditaan suunnitteluperiaatteita, joiden avulla tutkitaan alueen maankäyttöä ja kehittämispotentiaalia. Niissä määritellään muun muassa täydennysrakentamisen, virkistysalueiden, kaupunkitilojen, liikkumisen ja palvelurakenteen keskeiset tavoitteet. Suunnittelu pohjautuu vuoden 2016 yleiskaavaan, jossa osa Itäväylästä muutetaan kaupunkibulevardiksi. Suunnitteluperiaatteet toimivat tulevien asemakaavahankkeiden, liikennesuunnittelun ja alueen kehittämisen tukena.

Itäisen bulevardikaupunginosan itäosan suunnitteluperiaatteiden luonnosta ja keväällä 2022 toteutetun asukaskyselyn tuloksia esitellään verkkotilaisuudessa torstaina 1.12. kello 18.00-19.15. Suosittelemme liittymään tilaisuuteen viisi minuuttia ennen alkua.

Tilaisuuden kulku:

  • Tervetuloa ja tilaisuuden eteneminen
  • Yleiskaava 2016: mitä vaikutuksia alueelle
  • Suunnitteluperiaatteet: prosessin ja luonnoksen esittely
  • Asukaskyselyn tulosten esittely
  • Miten suunnittelu etenee?
  • Kysymysten käsittelyä
  • Mistä materiaalit löytyvät?

 

Voit liittyä tilaisuuteen klikkaamalla liittymislinkkiä: https://bit.ly/3EhhvpP

Tilaisuus järjestetään Teamsilla. Kokousohjelma Teamsia ei tarvitse ladata omalle laitteelle, vaan kokoukseen voi osallistua verkkoselaimen kautta.  Osallistumiskokemus on parempi tietokoneella, jossa on iso näyttö. Osallistuminen onnistuu myös mobiililaitteella kuten tabletilla tai älypuhelimella.

Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä ja kommentoida kirjoittamalla kommentointipalstalla, pyytämällä puheenvuoron. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus osallistua pikakyselyyn.

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaupunkiympäristön YouTube-kanavalta tilaisuuden jälkeen kahden viikon ajan. bit.ly/kymp-youtube

Aineistoon voi tutustua osoitteessa: https://kartta.hel.fi/applications/sukka/dist/#/print-plan/https:%252F%252Fkartta.hel.fi%252F/sukka_muut_suunnitelmat_user/1633

Voit lukea lisää Teams-kokouksesta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/ajankohtaiset-suunnitelmat/tilaisuudet/nain-osallistut-teamskokous

 

Sulje