Valokuva Salutorget (c) Petteri Vilkki

Verkkotilaisuus: Itäkeskuksen peruskoulun ja lukion asemakaavan muutos

Itäkeskuksen peruskoulun ja lukion alueelle suunnitellaan asemakaavamuutosta. Tervetuloa asukastilaisuuteen 1.12.2022 klo 17.

Itäkeskuksen peruskoulun länsipuolelle suunnitellaan uutta päiväkotirakennusta ja leikkipuistoa. Peruskoulun tontilla varaudutaan myös koulun tilojen laajentamiseen. 

Lisäksi alueella sijaitseva kielilukio siirtyy tulevaisuudessa uuteen koulutaloon Myllypurossa. Tämän seurauksena nykyinen lukiorakennus puretaan ja tontille suunnitellaan uutta käyttötarkoitusta. Myös alueen liikennejärjestelyjä kehitetään.

Hankkeen lähtökohtia ja kaavoittamisen etenemistä esitellään torstaina 1.12. kello 17.00-17.45 Suosittelemme liittymään tilaisuuteen viisi minuuttia ennen alkua.

Pääset liittymään tilaisuuteen klikkaamalla liittymislinkkiä: https://bit.ly/3WHNFCl

Tilaisuus järjestetään Teamsilla. Kokousohjelma Teamsia ei tarvitse ladata omalle laitteelle, vaan kokoukseen voi osallistua verkkoselaimen kautta.  Osallistumiskokemus on parempi tietokoneella, jossa on iso näyttö. Osallistuminen onnistuu myös mobiililaitteella kuten tabletilla tai älypuhelimella.

Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä ja kommentoida kirjoittamalla kommentointipalstalla, pyytämällä puheenvuoron. 

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaupunkiympäristön YouTube-kanavalta tilaisuuden jälkeen kahden viikon ajan. bit.ly/kymp-youtube

Aineistoon voi tutustua osoitteessa hel.fi/suunnitelmat.

Sulje