Verkkotilaisuus: Meilahti, Mäntytie 14:n asemakaavan muutos

Osoitteeseen Mäntytie 14 suunnitellaan asuinrakentamista. Tervetuloa verkkoasukastilaisuuteen 15.2. klo 17.

Osoitteeseen Mäntytie 14 on suunnitteilla asuinrakentamista. Tontti sijaitsee Meilahden kerrostaloalueella Mäntytien ja Kuusitien kulmauksessa, Kuusipuiston vieressä. Tontilla toimiva Englantilainen koulu on muuttamassa uusiin tiloihin Etelä-Haagaan ja tontilla sijaitseva koulurakennus on jäämässä tyhjilleen. Huonokuntoinen rakennus on tarkoitus purkaa ja tontin käyttötarkoitus muuttaa asumiseen. 

Aineistoon voi tutustua aikavälillä 6.2.–3.3.2023 osoitteessa hel.fi/suunnitelmat.

Verkkoasukastilaisuudessa kaavoittaja esittelee suunnitelmia. Tilaisuudessa on varattu aikaa osallistujien kysymyksille ja keskustelulle.  

Tilaisuuden ohjelma alkaa klo 17. Pääset liittymään tilaisuuteen klo 16.45 alkaen klikkaamalla liittymislinkkiä. Liittymislinkki lisätään tähän lähempänä tilaisuutta.  

Tilaisuuden tallenne löytyy tilaisuuden jälkeen kahden viikon ajan kaupunkiympäristön YouTube-kanavalta bit.ly/kymp-youtube.  

Voit lukea lisää Teams-kokouksesta: https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/osallistu-kaupungin-suunnitteluun#nain-osallistut-teams-kokoukseen