Verkkotilaisuus: Munkkivuoren ja Talinrannan suunnitteluperiaatteet

Suunnitteluperiaatteet laaditaan tulevien asemakaavahankkeiden ja alueen kehittämisen tueksi. Tule mukaan verkkoasukastilaisuuteen 22.3. klo 17.30.

Liity tilaisuuteen: http://bit.ly/3JH12xX 

Munkkivuoren ja Talinrannan alueella ollaan laatimassa suunnitteluperiaatteita, joiden tavoitteena on ohjata alueiden kehitystä ja vahvistaa niiden elinvoimaisuutta osana tiivistyvää kaupunkia. Tavoitteena on selvittää asuntojen täydennysrakentamisen sijoittumista alueelle ottaen huomioon alueen maisema-, luonto- ja virkistysarvot sekä alueen luonne ja ominaispiirteet huomioiden. Uudistuksia suunnitellaan ja viedään eteenpäin yhteistyössä yhteistyössä asukkaiden ja muiden osallisten kanssa.

Aineistoon voi tutustua 20.3. alkaen osoitteessa hel.fi/suunnitelmat 

Verkkoasukastilaisuudessa kaupungin asiantuntijat esittelevät hanketta. Tilaisuudessa on varattu aikaa osallistujien kysymyksille ja keskustelulle.  

Tilaisuus alkaa klo 17.30. Pääset liittymään linjoille noin viisi minuuttia aiemmin klikkaamalla liittymislinkkiä. Liittymislinkki on tämän sivun alussa.

Tilaisuudessa voi kysyä ja kommentoida. Halutessaan kysymyksiä voi lähettää ennakkoon osoitteeseen [email protected]. Tilaisuudessa pyritään vastaamaan mahdollisimman moneen kysymykseen.

Tilaisuuden tallenne löytyy tilaisuuden jälkeen kahden viikon ajan kaupunkiympäristön YouTube-kanavalta bit.ly/kymp-youtube.  

Voit lukea lisää Teams-kokoukseen osallistumisesta: https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/osallistu-kaupungin-suunnitteluun#nain-osallistut-teams-kokoukseen