Verkkotilaisuus: Roihuvuoren kirkon korttelin asemakaavan muutos

Roihuvuoren kirkon korttelin kaavahanke etenee. Tervetuloa kuulemaan suunnittelutilanteesta 12.12. klo 16.45-17.45.

Roihuvuoren kirkon kortteliin suunnitellaan uusia asuinkerrostaloja ja uutta päiväkotirakennusta. Korttelissa sijaitsevat kirkon sivurakennus ja päiväkotirakennus puretaan. Kirkkorakennus suojellaan asemakaavassa. Puistoalue kunnostetaan ja muokataan osin päiväkodin ja avoimen leikkipuiston toiminnan tarpeisiin. Osa puistosta jää edelleen asukkaiden vapaaseen käyttöön. 

Suunnitelmia on päivitetty osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta saadun palautteen perusteella. Tässä verkkoasukastilaisuudessa esitellään päivitettyjä suunnitelmia. Tilaisuudessa on varattu aikaa osallistujien kysymyksille ja keskustelulle. Mielipiteitä päivitetyistä suunnitelmista voi esittää tilaisuuden aikana chatissä tai pyytämällä puheenvuoron.

Pääset liittymään tilaisuuteen klo 16.30 alkaen klikkaamalla liittymislinkkiä. Ohjelma alkaa klo 16.45. Liity tilaisuuteen tästä: bit.ly/roihuvuorenkirkko

Kokousohjelma Teamsia ei tarvitse ladata omalle laitteelle, vaan kokoukseen voi osallistua verkkoselaimen kautta.  

Tilaisuuden tallenne löytyy tilaisuuden jälkeen kahden viikon ajan kaupunkiympäristön YouTube-kanavalta bit.ly/kymp-youtube.

Voit lukea lisää ohjeita Teams-verkkotilaisuuteen osallistumisesta: https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/osallistu-kaupungin-suunnitteluun#nain-osallistut-teams-kokoukseen 

Sulje