Valokuva Jere Salminen

Verkkotilaisuus Uussillanpuiston tulevan luonnonsuojelualueen hoito- ja käyttösuunnitelmasta

Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut valmistelee uuden luonnonsuojelualueen perustamista Vartiokylän Uussillanpuistoon.

Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut valmistelee uuden luonnonsuojelualueen perustamista Vartiokylän Uussillanpuistoon. Alueelle laaditaan parhaillaan hoito- ja käyttösuunnitelmaa. Suunnitelma valmistuu tänä syksynä, ja tavoitteena on myös viedä alueen rauhoitusesitys kaupungin päätöksentekoon vuoden 2022 aikana.

Uussillanpuiston sijainti kartalla

Helsingin Uussillanpuiston niittyjen luonnonsuojelualueen hoito- ja käyttösuunnitelma 2022 (Luonnos, pdf)

Verkkotilaisuus 22.9.2022 klo 18.00-19.30

Torstaina 22.9. pidettävässä verkkotilaisuudessa esitellään hoito- ja käyttösuunnitelman luonnosta. Tilaisuudessa suunnitelman laatineet konsultit Ympäristötutkimus Yrjölä ja Luontoselvitys Metsänen vastaavat kaupungin työtä ohjanneen virkamiehen kanssa suunnitelmasta esitettäviin kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää myös Teamsin chat-toiminnon avulla.

Liity Teams-kokoukseen klikkaamalla alla olevaa liittymislinkkiä. Voit osallistua kokoukseen verkkoselaimen kautta, eli Teams-sovellusta ei tarvitse ladata omalle laitteelle. Tilaisuuteen kannattaa kirjautua sisään jo 10–15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Liity tilaisuuteen tästä linkistä: Uussillanpuisto verkkotilaisuus 

Sulje