0

Viaporin Valkoposki

"Hyvää Helsinki-päivää kaikille! Täällä kirjoittaa Viaporin Valkoposki.

"Hyvää Helsinki-päivää kaikille! Täällä kirjoittaa Viaporin Valkoposki. Klikkaa auki11-minuuttinen videoesitykseni ja katso mitkä kahdeksan asiaa halusin kertoa sinulle Helsingin tunnetuimmasta kaupunginosasta, Suomenlinnasta.Jos haluat, voit myös osallistua videon mukana sana-arvoituksen ratkaisemiseen:Näet videolla räpylöissäni vihreäkantisen Joka Hanhen Kaswion ja olen sieltä ympyröinyt sinulle punaisella värillä kirjaimia. Kerää kirjaimet paperille ja laita ne oikeaan järjestykseen: minkä ajankohtaisen sanan saat?”

Helsinki-päivänä on ristiriitaista olla hanhi, joka on tulokaslajin edustaja, mutta samaan aikaan kauan odotettu kevään merkki. Teatteri ILMI Ö. tapaa Viaporin Valkoposken, joka paljastuu paikalliseksi hanheksi. Viaporin Valkoposki on parjattu ja suojeltu, mutta tietääkö hän itsekään kuka hän on ja mistä hän tuli?

Samalla kun tutustut hanheen pääset tutustumaan myös Suomenlinnan ainutlaatuiseen kasvillisuuteen, ympäristöön ja paikallisiin ilmiöihin.Teatteri ILMI Ö. kertoo Helsinki-päivän kunniaksi hanhen päivästä Suomenlinnassa valokuvien ja videon välityksellä.

Sulje