Virtuaalinen Malmitalo: Koutus (stream)

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Virtuaalinen Malmitalo: Koutus (stream)

Suora lähetys Jazz'n'Jam-keikasta Helsinki-kanavalla.
Tallenne on katsottavissa 26.4.2021 asti.
Maksuton lähetys alkaa lyhyellä haastattelulla ja ennakkotunnelmilla klo 19.

Koutus on harmonikansoittaja-säveltäjä Harri Kuusijärven fuusioprojekti, jonka monista nykymusiikin muodoista ammentavaa musiikkia on kuvailtu muun muassa avantfuusiohaitarijazziksi.

Vaihtelevin kokoonpanoin toimivan yhtyeen albumit Koutus (2014) ja Music For A Family Picnic (2017) keräsivät ylistäviä arvioita kansainvälisesti niin rock-, jazz- kuin maailmanmusiikin kriitikoilta. Kolmannella, syyskuussa 2020 julkaistulla Mirage-studioalbumillaan uudistunut kokoonpano yhdistelee ennakkoluulottomasti fuusiojazzia, maailmanmusiikkia ja proge-vaikutteita.

Vuosi 2020 on (globaaleista olosuhteista huolimatta) yhtyeelle aktiivista aikaa. Kesäkuussa julkaistun Live In Helsinki -livealbumin lisäksi yhtyeen kolmatta studioalbumia työstettiin ahkerasti. Koutuksen tuoreessa kokoopanolla soittavat Veikki Virkajärvi (Njet Njet 9), Mikael Myrskog (Saimaa, Teemu Viinikainen III, Kaisa's Machine, Max Zenger Globus) ja Jesse Ojajärvi (Selma Juudit Alessandra, Laura Annika Quartet, Hyväluoma Group).

Harri Kuusijärvi: harmonikka ja elektroniikka, Veikki Virkajärvi: sähkökitara, Mikael Myrskog: syntetisaattorit ja elektroniikka ja Jesse Ojajärvi: rummut.

Sulje