Vuosaaren keskusta muuttuu – tutustu näyttelyyn ja osallistu keskustelutilaisuuteen Vuotalolla

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Vuotalon Vuosalissa järjestetään 17.9. kello 18 alkaen keskustelutilaisuus, jossa asukkaiden on mahdollista vaihtaa mielipiteitä tulevasta kaupunkikeskuksesta.

Vuotalon Vuosalissa järjestetään 17.9. kello 18 alkaen keskustelutilaisuus, jossa asukkaiden on mahdollista vaihtaa mielipiteitä tulevasta kaupunkikeskuksesta. Tilaisuuteen on kutsuttu joukko vuosaarelaisia avaintoimijoita, joiden kanssa arvioidaan suunnitelmia ja pohditaan jatkosuunnittelua: millaista katutilaa, aukioita ja viheralueita haluamme Vuosaaren keskustaan?

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Kaupunkiympäristön toimiala ja Vuotalo. Vuosalin tapahtumaan mahtuu turvavälit huomioiden 161 henkilöä. Tervetuloa mukaan!

Jos et tällä kertaa pääse paikanpäälle Vuotaloon, voit tutustu näyttelyssä esillä olevaan materiaaliin kotoa käsin:

• Tapahtuma tallennetaan ja tallenteen voi katsoa jälkikäteen Helsinki-kanavalla: www.helsinkikanava.fi

• Vuosaaren keskustan yleissuunnitelmaan voi tutustua osoitteessa: https://www.hel.fi/hel2/ksv/liitteet/2020_kaava/0579_5_Vuosaaren_keskusta_yleissuunnitelma_2020.pdf

• Suunnitelmasta on tehty 3D-malli, jossa voi pyöräyttää itsensä suunnitelmien keskelle: https://eu.opencitiesplanner.bentley.com/kymp/vuosaarenlantinenkeskusta

Tapahtuma on osa näyttelyä ”Vuosaaren keskusta – Kaupunkitilaa juhlavaan arkeen”. Tutustu näyttelyyn Vuotalolla 2.9.2020 - 19.9.2020. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja on avoinna Vuotalon aukioloaikoina.

Sulje