Valokuva Warner Music Live (c) Meeri Koutaniemi

Waltteri Torikka

Sturenkatu 4, 00510 Helsinki
Kulttuuritalo

Waltteri Torikka & l'Orchestra della Speranza: Amore

Waltteri Torikka & l'Orchestra della Speranza: Amore

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa viime syksyn ajan hurmannut ja itsensä kilpailun finaaliin tanssinut Waltteri Torikka tuo Amore-kiertueensa marraskuussa Kulttuuritalolle. 

Konsertin ohjelmisto ammentaa tunnetuista sävelistä kotimaasta ja maailmalta. Luvassa on viihdeklassikoita, italialaisia ja espanjalaisia sävelmiä, elokuvamusiikin helmiä ja kauneimpia rakkauslauluja.

Amore-konserteissa karismaattista baritonia säestää suomalaisista huippumuusikoista koostuva l’Orchestra della speranza -kokoonpano, jota luotsaa Torikan pitkäaikainen yhteistyökumppani, pianisti ja kapellimestari Marko Hilpo.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova ooppera- ja konserttilaulaja. Platinaa ja kultaa myyneitä albumeita sekä listaykkösiä julkaissut Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Syksyllä 2021 Torikka yllätti Masked Singer -kilpailun toiselle sijalle nousseena Bilepandana. Loppuvuoden 2021 Waltteri Torikka konsertoi kirkoissa Natale – Oi jouluyö -kiertueen merkeissä. 

Kulttuuritalo

6.11.2022 ovet klo 18, showtime klo 19

Liput alk. 38,50€ Lippupisteestä