Welcome to Night Vale (US) – TAPAHTUMA PERUTTU!

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

Welcome To Night Vale -tapahtuma peruuntuu Covid-19:n eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Ostetut liput voi palauttaa torstaihin 28.2.2021 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua. Jo ostetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen [email protected]

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

*********

Maailman suosituimpiin podcasteihin lukeutuva Welcome to Night Vale palaa elokuussa Helsinkiin täysin uuden lava-show merkeissä. Kuvitteellisen Night Vale -aavikkokaupungin elämää käsittelevän podcastin kauhun ja komedian välillä tasapainotteleva show nähdään Savoy-teatterissa lauantaina 15. elokuuta.

Joseph Finkin ja Jeffrey Cranorin luomaa, Lounais-Yhdysvalloissa sijaitsevan Night Vale -pikkukaupungin kummallisiin tapahtumiin keskittyvää tiivistunnelmaista Welcome to Night Vale -podcastia on julkaistu jo 150 jakson verran vuodesta 2012 lähtien.

Welcome to Night Vale -sarja pohjautuu yöradion toimittajaa esittävän Cecil Baldwinin surrealistis-absurdeihin radiolähetyksiin, jossa jokainen salaliittoteoria on tosi. Lähetysten tarinoita kaupunkilaisten ihmissuhdekiemuroista, yliluonnollisista mysteereistä ja musiikin keinoin esitetyistä sääraporteista on verrattu muun muassa Twin Peaksiin ja Stephen Kingin tuotantoon.

Elokuussa Savoyssa nähtävän show’n uniikki tarina on luotu vain tätä kiertuetta varten, sitä ei tulla kuulemaan podcastin jaksona. Cecil Baldwin tähdittää sarjalle ominaisesti yleisöä yllätyksellisesti osallistavaa ja lähelle stand up -komiikkaa muovautuvaa esitystä. Suomessa kaksi kertaa aikaisemmin vieraillut Welcome to Night Vale -kiertue on kerännyt täysiä saleja uskollista kuulijakuntaa.

Esitykselle ei ole ikärajaa ja se on englanninkielinen.

Kesto n. 1h 30min, ei sisällä väliaikaa

HUOM! Alkamisaika ilmoitetaan myöhemmin.

**********

Keväällä 2020 koronavirustilanteen vuoksi siirtyneen Welcome to Night Vale -tapahtuman (21.5.2020) liput käyvät sellaisenaan lauantaina 15.8.2020 olevaan tapahtumaan. Lippuja ei tarvitse vaihtaa.

Sulje