Helsinger

Aleksanterinkatu 23, 00100 Helsinki

Ravintola Helsingerissä järjestät kokouksen, tapaamisen tai yksityistilaisuuden mutkattoman helposti. Helsingerin oman keittiön herkulliset tarjoilut ovat saatavilla ennakkoon sekä paikan päällä tilattuna. Aamiaiset, lounaat, kahvitarjoilut, illalliset ja räätälöidyt menut.
Helsingeristä löytyy 20 eri kokoista kokouskabinettia (2-20 hlö) varustettuna hyvällä ja helppokäyttöisellä tekniikalla. Helsinger palvelee kaikissa tiloissaan a la cartemaisesti. Ravintolan viihtyisään ja tunnelmalliseen ravintolasaliin mahtuu juhlimaan 50-60 henkilöä istuen, reilusti enemmän seisten.
Kokoustiloissa on käytössä on tilakohtainen ja henkilömäärään verrannollinen minimimyyntiveloitus jota tarjoilutilauksenne täydentää. Alkaen 35,00 €/hlö. Tutustu Helsingerin ruokalistoihin ravintolan verkkosivuilla.

Helsingeriin on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä, sijaitsemme vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta: Kaivopihalla, Stockmannia vastapäätä.

Pyydä tarjous:
[email protected]
+358 50 535 8325

VASTUULLISUUS

Helsingerin toiminnasta vastaavan Kanresta Oy omistaa Suomen Kansanterveysyhdistys ry. Helsinger harjoittaa normaalia ravintolaliiketoimintaa, mutta Kanresta jakaa vuosittain osinkonsa omistajansa Suomen Terveydelle -keräykseen, eli aidosti hyvän tarkoitukseen seuraaville tahoille: Lastentautien Tutkimussäätiö, Mieli ry, Vanhustyön Keskusliitto sekä Sydänliitto.

Portaat Luomuun – Helsinger on sertifioitu kahden tähden luomuravintola.

Helsinger ja Ekokompassi - Ekokompassi on toimialariippumaton ympäristöjärjestelmä, joka pohjautuu kansainväliseen ISO 14001 -standardiin ja auditoidaan ulkoisesti. Organisaatio rakentaa asiantuntijoiden tuella ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen ympäristövaikutusten vähentämiseksi, ja positiivisen kädenjäljen lisäämiseksi omaan toimintaympäristöön. Ympäristöohjelma räätälöidään organisaation omiin tarpeisiin, ja se tukee liiketoiminnan jatkuvaa kehittämistä.

Yhteiskunnallinen Yritys - Kanrestalla on ollut Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus jo pitkään osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.